spot_img
AcasăAlteleEconomicTranscar oferă soluții personalizate oricărei cerințe de transport persoane

Transcar oferă soluții personalizate oricărei cerințe de transport persoane

DISTRIBUIȚI

Transcar este una dintre firmele de transport persoane, prin intermediul căreia poți să te bucuri de o călătorie confortabilă și sigură, indiferent de destinație și datorită căreia vei avea garanția unor servicii de înaltă calitate.

Flota auto a companiei Trancar îți stă la dispoziție și vine în întâmpinarea tuturor cerințelor de transport, astfel că, indiferent că vei avea nevoie de un vehicul pentru un grup mai mic sau mai mare de oameni, îți sunt puse la dispoziție servicii de închiriere microbuz sau autocar, pentru a satisface chiar și cei mai exigenți clienți.

Începând cu anul 2001, firma Transcar oferă servicii complete de transport persoane cu microbuze și autocare echipate la cele mai înalte standarde, iar echipa de șoferi experimentați și profesioniști nu fac decât să adauge și mai multă calitate serviciilor oferite.
Parcul auto al companiei Transcar este format din microbuze și autocare moderne, de la mărci de renume, precum Mercedes sau IVECO, foarte bine întreținute, curate, cu toate verificările și reviziile tehnice la zi. În acest fel, călătoriile sunt sigure și pasagerii au garanția că vehiculul este în stare perfectă de funcționare, fără a exista riscul unor defecțiuni sau accidente până la sosirea la destinație.

Șoferii companiei Transcar au o experiență dobândită în urma multor ore de condus, sunt verificați medical și profesional la perioade regulate de timp, sunt responsabili și amabili și duc la bun sfârșit orice cerere a clienților.

Prin urmare, indiferent care este motivul pentru care ai nevoie de transportul unui grup mare de persoane și indiferent de destinație, tot ceea ce trebuie să faci este să completezi formularul de pe site-ul companiei Transcar, iar dispecerii firmei te vor contacta în cel mai scurt timp.

Nu uita, vechimea pe piața transporturilor, de aproape 20 de ani, a firmei Trancar este unul dintre cele mai importante criterii ce garantează serviciile de calitate pe care le oferă fiecărui client.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA