spot_img
AcasăActualitateTRĂIEȘTE ÎN TEROARE - Mama pădurarului maramureșean ucis se teme pentru viața...

TRĂIEȘTE ÎN TEROARE – Mama pădurarului maramureșean ucis se teme pentru viața familiei sale

spot_img

DISTRIBUIȚI

TRĂEȘTE ÎN TEROARE   „Vrem să muncim, nu să murim!” –  este mesajul dur al pădurarilor, care au dus cruci şi sicrie în faţa Parlamentului, în memoria celor şase colegi ucişi de hoţii de lemne în ultimii ani. Doi dintre ei, numai în ultima lună. Ucigaşii care au executat în Maramureş un tânăr tată sunt liberi şi acum. Pentru prima oară, mama lui face un apel disperat către autorităţi. Se teme pentru siguranţa celor trei copii rămaşi orfani. Aşa cum se tem şi pădurarii care înfruntă pericolele cu mâinile goale, fără arme, maşini sau uniforme.

Şase cruci din lemn şi tot atâtea capace de sicrie au fost ridicate în faţa Parlamentului. Simboluri ale unor morţi violente în pădurile României. Au fost şase numai în ultimii doi ani. Iar Liviu Pop a fost ultima victimă. Tată a trei copii, bărbatul a fost executat în stil mafiot de hoţii de lemne, în Maramureş. Ucigaşii nu au fost identificaţi nici până acum. Iar o familie întreagă trăieşte în teroare.

„Mi-e teamă! Mi-e teamă că nu ştim. Răzbunătorul ăla, dacă a ajuns să ia viaţa unui om, s-ar putea să se mai răzbune şi pe noi. Dacă el încă nu e prins şi nu e legat”, a delarat mama pădurarului ucis.

Moartea lui Liviu a revoltat toţi pădurarii României. Peste 600 dintre ei au fost agresaţi. Hoţii de lemne invadează pădurile înarmaţi cu arme, topoare şi săbii. În timp ce ei apără pădurile cu mâinile goale şi cu preţul vieţii.

„Sunt mai mulţi inşi, tu eşti singur, nu ai şanse. Eşti exact cum mă vedeţi acum, nu ai niciun fel de dotare pe tine. Se poate să ai telefon de serviciu, dar zona să nu fie acoperită ca semnal din punct de vedere telefonic şi atunci eşti izolat, eşti singur”, a declarat Ilie Ion, pădurar Ocolul Silvic Azuga, pentru Observator.

 

Sursă info: Observator.tv

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA