AcasămodeleTRAGEDII ÎN LANŢ - Un bărbat cu arsuri grave la cap și...

TRAGEDII ÎN LANŢ – Un bărbat cu arsuri grave la cap și unul căzut de la înălțime (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

TRAGEDII ÎN LANŢ Într-un interval de cincisprezece minute, două nenorociri s-au întâmplat în Sîngeorz-Băi. Un bărbat are arsuri grave la cap și altul a căzut de la înălțime.

TRAGEDII ÎN LANŢ Un bărbat din Sîngeorz-Băi a ajuns la dispensarul din localitate cu arsuri grave, de gradul 3, la nivelul capului.

Se pare că acesta ar fi încercat să facă focul în sobă și așa s-ar fi ales cu rănile grave. Acesta a fost preluat de un echipaj de prim-ajutor.

După mai puțin de cincisprezece minute, un alt incident s-a petrecut în același oraș. Un alt bărbat a căzut de la o înălțime de aproximativ trei metri. Se pare că acesta ar fi căzut de pe o scară. Un echipaj de prim-ajutor l-a preluat în stare de conștiență.

Poliția are câteva informații cu privire la bărbatul cu arsuri.

„Din primele verificări efectuate de către polițiști la fața locului, un bărbat de 36 ani din Sîngeorz-Băi, în timp ce încerca să aprindă focul, a suferit arsuri.

Se fac verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Persoana care a căzut de pe scară a fost stabilizată și transportată la Bistrița.

„Un bărbat de 36 ani a fost preluat de echipajul de prim-ajutor SMURD de la Sîngeorz-Băi, a fost stabilizat și transportat la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiilor medicale.

Bărbatul prezenta leziuni și traumatisme în urma căzăturii, afirmativ cu pierdere de conștiență, dar, după stabilizare, bărbatul și-a revenit”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, plt. maj. Marius Rus.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA