AcasăActualitate112TRAGEDIE URIAŞĂ - Un copil de 9 ani a murit sufocat de...

TRAGEDIE URIAŞĂ – Un copil de 9 ani a murit sufocat de geamul maşinii în care se juca

spot_img

DISTRIBUIȚI

TRAGEDIE URIAŞĂ  Un copil de 9 ani, din județul Vaslui, a murit sufocat în condiții stupide, luni după-amiază. El și-a prins gâtul în geamul portierei mașinii unei surori, în timp ce era singur acasă. Poliția a declanșat o anchetă în acest caz pentru ucidere din culpă.

Băiatul se juca singur în mașina unei surori, când, la un moment dat, a acționat butonul de închidere automată a unuia dintre geamurile electrice, prinzându-și gâtul între placa de sticlă culisantă și rama portierei.

Copilul de nouă a ani a fost găsit de o fetiță din vecini, care venise să se joace cu acesta.

Speriată de descoperirea făcută, copila și-a alertat tatăl, care a sunt la numărul de urgență 112.

”Cei care au intervenit au fost medicul de la Centrul de Permanență Codăești și un echipaj medical cu asistentă care era în trecere cu ambulanța prin zonă. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic, având în vedere că băiatul era deja vânăt, ceea ce înseamnă că era mort de câteva zeci de minute, astfel încât nu s-au mai efectuat nici manevrele de resuscitare”, a declarat, luni, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, medicul Daniel Ungureanu.

Polițiștii au declanșat o anchetă în acest caz pentru ucidere din culpă.

Din primele cercetări desfășurate, anchetatorii au stabilit că băiețelul se afla singur acasă în momentul producerii tragediei. Mama sa, care este văduvă din 2012, era la muncă la un magazin din sat. Mașina în al cărei geam de la portieră și-a prins gâtul este a unei surori aflate la muncă în străinătate.

Potrivit polițiștilor vasluieni, băiatul nu avea cheia de la mașină, însă geamul putea fi acționat și fără aceasta.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA