AcasăEvenimentTRAGEDIE - Un maramureșean de 22 ani a murit într-un grav accident...

TRAGEDIE – Un maramureșean de 22 ani a murit într-un grav accident rutier produs la Roma

DISTRIBUIȚI

Ioan Căuni este tânărul mort în teribilul accident petrecut în noaptea de 18 spre 29 iunie, la Roma. La căpătâiul său au ajuns deja, din România, cei doi părinţi. Cu inima frântă de durere, ei trebuie să plece acum spre casă, cu sicriul ce conţine trupul neînsufleţit al fiului. Fratele şi sora din România nu ştiu încă de tragedia care s-a produs .

Reamintim că în noaptea 18 spre 19 iunie, într-un pasaj de pe centura Romei, un autoturism marca Renault Laguna s-a izbit violent de un zid, impactul fiind nimicitor: şoferul maşinii nu a avut nicio şansă, el murind pe loc. Echipajele de intervenţie au ajuns la faţa locului, dar pentru român nu s-a mai putut face nimic. Medicii au cosntata decesul. Poliţia stradală nu a putut face imediat identificarea victimei, dat fiind faptul că în accident, actele s-au deteriorat. Cel mai probabil, după numerele de la maşină, româneşti, oamenii legii italieni au luat legătura cu omologii de la Maramureş, de acolo de unde era victima şi astfel au ajuns la identitatea sa.

Românii s-au mobilizat exemplar (n.r.-lucru pentru care mulţumim) pe reţelele sociale şi au distribuit ştirea publicată de noi, astfel că la un moment dat o cititoare, pe nume Marinela, ne-a spus cum se numea tânărul şi de unde era.

„Împlinise 22 de ani. Au ajuns părinţii lui la Roma, au fost deja la morga spitalului unde a fost depus. Fratele şi sora lui, care se află în România, încă nu ştiu ce s-a întâmplat”, ne-a declarat Marinela.

Am vorbit cu primarul localităţii Poenile de sub Munte, Ştefan Oncea. Edilul era şocat. „Cunosc această familie, îmi pare nespus de rău de această tragedie. Este păcat că românii noştri pleacă în ţări străine pentru o viaţă mai bună şi uitaţi şi dumneavoastră ce nenorociri se petrec. Cu atât mai mult, când afli de dispariţia prematură a unui tânăr, durerea este şi mai mare”, a declarat Oancea.

Pentru cei doi părinţi începe acum calvarul repatrierii trupului neînsufleţit al lui Ioan.Rămâne de văzut dacă Ministerul de externe va ajuta familia îndoliată, măcar cu simplificarea procedurilor legale, care sunt extrem de anevoioase. (sursa text  – roblastingnews.com, foto romadoday.it).

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA