spot_img
AcasăActualitate112TRAGEDIE ÎN SIGHETU MARMAȚIEI – Copil de 4 ani, ucis de câinele...

TRAGEDIE ÎN SIGHETU MARMAȚIEI – Copil de 4 ani, ucis de câinele unchiului!

DISTRIBUIȚI

TRAGEDIE ÎN SIGHETU MARMAȚIEI  Un incident tragic s-a petrecut în urmă cu puțin timp în cartierul Iapa din municipiul Sighetu Marmației. Un copilaș de numai patru ani și jumătate a fost ucis de câinele unchiului său.

Potrivit InfoMM, unchiul copilului se întorsese de puțin timp din Italia. Acesta a venit în România în concediu și și-a adus și câinele cu el, un patruped rasa Amstaff. Potrivit primelor informații, se pare că animalul nici măcar nu este declarat în România.

Incidentul s-ar fi petrecut după ce câinele ar fi sărit la gâtul copilului și i-ar fi secționat traheea și laringele. Un vecin a surprins momentul în care animalul târa corpul fără viață al copilului și a alertat imediat autoritățile.

Întreaga scenă desprinsă parcă din filmele horror s-a petrecut chiar în curtea gospodăriei în care locuia micuțul alături de bunici. La scurt timp, bunicii copilului au încercat să-l scoată pe copil din colții câinelui însă nu au reușit.

Ajunși la fața locului, medicii de pe ambulanță nu au putut face altceva decât să constate decesul copilului. Potrivit directorului medical al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș, Ioana Cătănă, copilul a decedat pe loc.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA