Acasă Actualitate 112 TRAGEDIE ÎN SATU MARE - Un copil de doar un an a...

TRAGEDIE ÎN SATU MARE – Un copil de doar un an a murit carbonizat într-un incendiu

DISTRIBUIȚI

TRAGEDIE ÎN SATU MARE Un copil de numai un an a murit în urma incendiului produs în dimineața zilei de luni, 13 februarie, la o casă de locuit din comuna Pomi. Practic, a ars de viu.

TRAGEDIE ÎN SATU MARE Potrivit pompierilor sătmăreni, copilul a fost surprins de incendiu în interiorul casei. Ulterior, din cauza incendiului, s-a prăbușit și plafonul casei, iar copilul a fost prins sub dărâmături.

Bietul copil nu a putut fi salvat din cauza violenței cu care se manifesta incendiul. După ce pompierii au reușit să stingă flăcările, au intrat în casă și, după mai multe căutări, l-au găsit pe copil mort sub niște dărâmături. Micuţul a fost găsit carbonizat, ceea ce înseamnă că a ars de viu.

Trupul neînsuflețit al copilului a fost preluat de legiști și transportat la morgă unde i se va face autopsia. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

În urma incendiului, locuinţa a fot distrusă în totalitate. Conform primelor cercetări, incendiul a izbucnit de la focul din sobă.

În momentul în care incendiul a cuprins camera, în locuinţă erau trei copii. Părinţii erau plecaţi la muncă, ei au avut în total nouă copii.

sursa foto și info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA