AcasăActualitate112TRAGEDIE - O fostă ziaristă şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se în faţa...

TRAGEDIE – O fostă ziaristă şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se în faţa trenului

spot_img

DISTRIBUIȚI

O tânără de 36 de ani, din Vaslui, şi-a pus capăt zilelor luni, 30 mai, aruncându-se în faţa trenului, la aproape un kilometru de Gara Vaslui.

Tânăra, mama unei fetiţe de zece ani, a fost observată de mecanicul de locomotivă, în timp ce se deplasa pe o potecă paralelă cu linia ferată. Acesta a folosit semnalele acustice, însă în momentul în care s-a apropiat, femeia s-a aruncat în faţa trenului.

”Echipa deplasată la faţa locului a descoperit cadavrul unei femei de 36 de ani, între firele de cale ferată, prezentând multiple traumatisme. În cauză se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia”, a precizat Mihaela Ştraub, responsabil mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Tânăra care şi-a pus capăt zilelor se numeşte Evelina Carabaş, iar în trecut a lucrat ca redactor în presa locală din Vaslui. Avea o fetiţă de 10 ani pe care şi-o creştea singură. Locuia în apropiera Gării Vaslui şi tot timpul era observată alături de copila sa. Apropiaţii şi familia tinerei sunt şocaţi de gestul ei şi nu înţeleg ce a determinat-o să recurgă la gestul disperată.

adevarul.ro

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA