Acasă Actualitate 112 TRAGEDIE LA SĂPÂNȚA – O maramureșeancă de 65 de ani a murit...

TRAGEDIE LA SĂPÂNȚA – O maramureșeancă de 65 de ani a murit carbonizată după ce și-a dat foc

DISTRIBUIȚI

TRAGEDIE LA SĂPÂNȚA  O bătrână din Săpânţa și-a dat foc, după ce soțul i-a ucis fiul. Poliţiştii din județul Maramureş fac cercetări și au deschis un dosar penal, după ce o femeie de 65 de ani din Săpânţa a fost găsită carbonizată – sâmbătă, 3 martie.

Ei susțin că există indicii temeinice că aceasta şi-a dat foc, după ce copilul femeii fusese ucis, anul trecut, chiar de către tată, după o ceartă puternică între cei doi.

Se întâmpla pe 24 ianuarie 2017, pe când cei doi tăiau un porc… Atunci, de fapt, bâtrânul de 62 de ani se luase la ceartă cu un nepot, iar fiul său (28 ani) a intervenit între cei doi, dar a sfârșit înjunghiat.

Femeia, care se afla în casă în momentul scandalului, a suferit o depresie după ce şi-a îngropat copilul şi soţul său a fost arestat. Acum, trupul bărânei, fără suflare, fost găsit de un vecin, într-o anexă gospodărescă, iar depresia ar fi fost motivul sinuciderii.

“Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a decedat o femeie în vârstă de 65 de ani din Săpânţa. Colegii sunt la faţa locului unde efectuează cercetări, trupul femeii urmând să fie transportat la spital pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelelor decesului. În cauză s-a deschis un dosar penal după ce poliţiştii au fost anunţaţi prin 112 că a fost găsit carbonizat trupul unei femei, într-o anexă gospodărească”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Maramureş, Florina Meteş.

Sursă info și foto: Libertatea

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA