AcasăActualitate112TRAGEDIE LA LONDRA – O studentă româncă a murit după ce a...

TRAGEDIE LA LONDRA – O studentă româncă a murit după ce a căzut de pe catedrala Saint Paul, de la 30 de metri înălțime

DISTRIBUIȚI

TRAGEDIE LA LONDRA  O studentă din România, care locuia în Marea Britanie de cinci ani, a murit după ce a căzut din celebra catedrală Saint Paul din Londra. Incidentul a avut loc în urmă cu mai multe zile, însă acum familia româncei Lidia Drăgescu i-a adus acesteia un omagiu emoționant.

Lidia Drăgescu, în vârstă de 23 de ani, a murit după ce a căzut de la o înălțime de 30 de metri, din vârful celebrei catedrale Saint Paul. Tânăra plecase din țara noastră în urmă cu cinci ani și era stabilită în Essex. Ea își dorea devină neurochirurg, începând ]n urmă cu doar câteva săptămâni să studieze la University of East London.

Mama ei, Isabela Drăgeascu, i-a adus acum un omagiu emoționant, în care a vorbit despre tragedia care s-a abătut asupra familiei. „Nu mai am lacrimi”, a spus femeia, potrivit The Evening Standard.

Era cea mai frumoasă persoană din lume. Avea o inimă bună și pură. Era o studentă remarcabilă si o patinatoare talentată. Frumoasă, inteligentă și bună”, a mai spus familia ei, într-o declarație dată publicității de poliția londoneză.

Lidia a căzut din Whispering Gallery, o galerie cu un sistem acustic ce permite unei persoane situate la un capăt să audă șoaptele din celălalt capăt. A căzut de la 30 de metri în fața turiștilor socați, după ce a trecut de bariera de protecție. Un echipaj a ajuns imediat la fața locului, însă medicii nu au avut ce să facă pentru a-i salva viața. În urma incidentului, catedrala Saint Paul a fost închisă, în timp ce reprezentanții săi s-au declarat profund întristați de moartea tinerei. Ulterior, poliția a explicat că nu tratează decesul ca pe un incident suspect.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA