spot_img
AcasăActualitate112TRAGEDIE LA JIBOU - Adolescentă de 15 ani, înjunghiată mortal de prietenul...

TRAGEDIE LA JIBOU – Adolescentă de 15 ani, înjunghiată mortal de prietenul ei

DISTRIBUIȚI

TRAGEDIE LA JIBOU Joi seara, o fată de 15 ani din Jibou a fost ucisă de prietenul ei. Cazul a intrat în competenţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, care efectuează o anchetă, în colaborare cu autorităţile cu atribuţii în acest domeniu pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs tragedia, scrie Sălăjeanul.

TRAGEDIE LA JIBOU Joi seara, o tânără de 15 ani din Jibou şi-a găsit sfârşitul într-un mod violent. Din datele preliminare ale anchetei, reiese că fata a fost înjunghiată în repetate rânduri de concubinul său, un tânăr de 18 ani.

Contactat telefonic, agent şef adjunct Maria Cristea, în calitate de purtător de cuvânt al IPJ Sălaj, a confirmat faptul că joi seara, în jurul orei 21.33, s-a înregistrat o sesizare cu privire la această faptă.

Astfel, conform sesizării, un tânăr a înţepat o minoră cu un cuţit în zona gâtului. Momentan se fac cercetări cu privire la circumstanţele în care s-a produs fapta. Dosarul a intrat spre competenta soluţionare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Contactat telefonic, prim-procurorul Crin Bologa a declarat că s-a înregistrat o cauză care are ca obiect suspiciunea săvârşirii infracţiunii de omor. Suspectul a fost prins.

Conform rezultatelor preliminare, se pare că tânărul, care era prietenul fetei, în urma unui scandal, a înjunghiat-o în repetate rânduri pe aceasta.

La ora actuală, ancheta este în faza de urmărire penală. În consecinţă, alte date despre oribila faptă petrecută în Jibou vor fi comunicate ulterior.

Din anchetă reiese că victima avea o relaţie cu agresorul. Cei doi tineri erau vecini şi aveau un copil.

Cercetările nu au stabilit dacă tinerii locuiau împreună şi crae era stadiul relaţiei între cei doi înainte de momentul faptei.

Astfel, prim-procurorul Crin Bologa a declarat că ancheta este în desfăşurare şi este prematur să fie oferite publicităţii alte date, urmând ca acestea să fie transmise după confirmarea oficială.

sursa INFO

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA