AcasămodeleTRAGEDIE ÎNTR-O FAMILIE DIN BISTRIŢA - În urma unei furtuni, un bărbat...

TRAGEDIE ÎNTR-O FAMILIE DIN BISTRIŢA – În urma unei furtuni, un bărbat care lucra în Malta a murit, iar soția sa a ajuns în spital

spot_img

DISTRIBUIȚI

O furtună violentă a lovit insula Malta, curmând viața unui bistrițean care locuia și muncea alături de soție acolo. Un copac s-a prăbușit pe furgoneta cu care cei doi mergeau la muncă. Bărbatul de 38 de ani a murit, iar soția sa este în spital.

Potrivit Reuters, cei doi soți se aflau pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din Malta și se îndreptau spre locul de muncă, cu o furgonetă.

Chiar în acel moment, o furtună violentă a cuprins întreaga insulă, inundând drumurile și doborând copacii, scrie Bistriţeanul.

Un astfel de copac a căzut pe furgoneta cu care se deplasau cei doi, transformând-o într-un morman de fiare.

Bărbatul de 38 de ani a murit în urma impactului, iar soția sa de 32 de ani a fost transportată la spital.

În furgonetă se afla Irina Udrea și soțul său Dan Udrea. Bărbatul a murit pe loc după ce copacul a căzut peste mașină, în timp ce Irina, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe, a fost transportată la o unitate medicală din zonă, starea de sănătate a acesteia fiind stabilă.

„Consulatul României la Catania monitorizează cu prioritate situația, este în contact atât cu autoritățile locale, cât și cu cetățeanul român și va oferi întreaga asistență consulară necesară, inclusiv pentru îndeplinirea formalităților legate de repatrierea trupului neînsuflețit al persoanei decedate”, precizează reprezentanții MAE, în comunicatul de presă.

Cei doi se aflau în Malta alături de mama Irinei și cei doi copilași. Unul dintre ei are doar patru luni, iar altul 4-5 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014, iar Dan muncea de mai mulți ani pe insulă. De curând, acesta a reușit să îi găsească un loc de muncă și soției sale.

Înainte să plece în Malta, atât Dan, cât și Irina, munceau la o firmă de IT.

Potrivit apropiaților, Irina a fost rănită la spate, la un braț și în zona capului. În urmă cu puțin timp, aceasta a postat pe Facebook un mesaj, prin care își ia rămas bun de la soțul său, care a decedat la fața locului:

„Atât mi-a rămas… niște amintiri frumoase și copilașii noștri minunați. Te vom păstra în inimile noastre pentru totdeauna. Te iubesc mult, te voi iubi mereu”.

sursa info şi foto Bistriţeanul

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA