AcasăMARAMURESUL ISTORICTRAGEDIE în Turcia. Cel puţin 58 de morţi după ce o navă...

TRAGEDIE în Turcia. Cel puţin 58 de morţi după ce o navă cu imigranţi ilegali a naufragiat.

DISTRIBUIȚI

Cel puţin 58 de imigranţi ilegali, printre care copii, au murit după ce ambarcaţiunea în care se aflau a naufragiat în largul coastelor vestice ale Turciei, au indicat surse oficiale turce. Bilanţul precedent era de cel puţin 20 de morţi.
„Numărul victimelor a crescut la 58”, a declarat Ardahan Totuk, guvernatorul adjunct al provincei Izmir (vest), unde s-a produs drama, a informat agenţia de presă Anatolia.
Trupurile a 43 de persoane au fost recuperate, iar alte 15 au fost descoperite de scafandri, a precizat Totuk. Acesta declarase cu puţin timp înainte că 46 de persoane, printre care căpitanul şi secundul lui, au fost salvate.
Potrivit postului privat de televiziune CNN-Türk, vaporul de pescuit s-ar fi lovit de stânci la câteva minute după ce plecase din localitatea turcă Ahmetbeyli către o destinaţie necunoscută.
Vasul s-a scufundat in Mareea Egee, in apropierea regiunii Izmir. Autoritatile au declarat, initial, ca 20 de pasageri au murit, insa cifra a fost revizuita la 58, dupa ce scafandrii au cercetat intreaga nava. Printre morti se afla si femei si copii.

Guvernatorul provinciei, Ardahan Totuk, a declarat presei ca toti cei care calatoreau pe vas erau imigranti ilegali.

Conform agentiilor turcesti de presa, majoritatea pasagerilor era formata din palestinieni. Inca nu se stie de unde venea vaporul si care era destinatia sa.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA