AcasăActualitate112TRAGEDIE ÎN MARAMUREȘ - Tânărul preot din Cărbunari a murit ieri într-un...

TRAGEDIE ÎN MARAMUREȘ – Tânărul preot din Cărbunari a murit ieri într-un accident rutier

spot_img

DISTRIBUIȚI

Veste tragică pentru maramureșenii din localitatea maramureșeană Cărbunari, comuna Dumbrăvița. Tânărul preot din localitate, în vârstă de numai 41 de ani, s-a stins din viață ieri, 9 august, într-un accident rutier.

Părintele Adrian Marian Ioan Ieremi și-a găsit sfârșitul ieri după-masă, în jurul orei 15:00, după ce s-a izbit cu motocicleta de un trunchi de copac aflat pe marginea drumului. Potrivit polițiștilor, tânărul preot nu deținea permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată.

Ce spun polițiștii

Ieri, în jurul orelor 15:00, polițiștii din Groși au fost sesizați prin SNUAU 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Cărbunari. La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 41 de ani, care conducea o motocicletă pe strada principală din localitate, într-o curbă la dreapta, pierde controlul asupra direcției de deplasare și intră în coliziune cu un trunchi retezat al unui copac de pe marginea drumului. Totodată, polițiștii au constatat că motociclistul nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei și că motocicleta este neînmatriculată”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

Ce spun reprezentanții Episcopiei

Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi a trecut la Domnul. Cu nespusă durere, dar cu nădejde în iubirea milostivă a lui Dumnezeu pe care L-a slujit cu râvnă neobosită, Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului anunță faptul că Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi, păstorul credincioșilor din Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din localitatea Cărbunari, Protopopiatul Baia Mare, a trecut la cele veșnice, astăzi, la vârsta de 41 ani, în urma unui tragic accident rutier, care a avut loc în jurul orei 15:00.

La acest moment dramatic și de profundă întristare, Ierarhii Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, Precucernicii Părinți slujitori ai Sfintelor Altare ale Eparhiei, profesorii și colegii de la cele două Instituții teologice băimărene, transmitem gânduri de compasiune și mângâiere familiei îndurerate și greu încercate, doamnei preotese Mariana și fiilor Preacucerniciei Sale, Andrei și Mihail-Stelian, rugând pe Hristos Domnul să primească sufletul Părintelui întru Împărăția Sa cea veșnică. Vom reveni în cel mai scurt timp cu detalii în ceea ce privește Slujba Înmormântării. Dumnezeu să-l ierte și veșnică să-i fie pomenirea din neam în neam!” se arată în comunicatul biroului de presă al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA