spot_img
AcasăActualitate112TRAGEDIE ÎN MARAMUREȘ – Bărbat din Oarța de Sus, găsit mort în...

TRAGEDIE ÎN MARAMUREȘ – Bărbat din Oarța de Sus, găsit mort în casa cuprinsă de flăcări

DISTRIBUIȚI

TRAGEDIE ÎN MARAMUREȘ  Tragedie, joi seara, pentru o familie din localitatea maramureșeană Oarța de Sus. O casă a fost cuprinsă de flăcări, în interiorul acesteia pompierii descoperind ulterior trupul neînsuflețit al unui bărbat de 31 de ani.

Alarma la numărul unic de urgență 112 a fost dată puțin după ore 19. La locul solicitării au intervenit pompierii din județul vecin, de la Garda de Intervenție din Cehu Silvaniei, care erau cel mai aproape de Oarța de Sus.

Inițial, incendiul se manifesta la acoperișul casei, însă flăcările s-au extins cu repeziciune, astfel că pompierii n-au reușit să intre în locuință decât după localizarea incendiului.

Joi seara, Garda Cehu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Oarţa de Sus, judeţul Maramureş. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (jar căzut din sobă). Din nefericire, pompierii ajunşi la faţa locului au găsit o persoană (un bărbat de 31 de ani) decedată care a fost surprinsă de incendiu. Au ars piese de mobilier, apartură electrocasnică dintr-o cameră a imobilului”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, potrivit Someșeanul.ro.

Bărbatul era imobilizat la pat și nu a putut să se salveze singur din calea flăcărilor. Acesta a murit, cel mai probabil, din cauza intoxicării cu fum, însă cauza exactă a morții va fi stabilită de către medicii legiști în urma autopsiei.

Din câte se pare, incendiul a fost provocat de jarul aprins care a căzut din sobă pe podeaua din lemn. Bărbatul de 31 de ani era în încăpere, iar pompierii au ajuns prea târziu la el.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA