AcasăActualitate112TRAGEDIE ÎN BUZĂU – Militar român care a luptat în Afganistan, găsit...

TRAGEDIE ÎN BUZĂU – Militar român care a luptat în Afganistan, găsit spânzurat la subsolul blocului în care locuia

DISTRIBUIȚI

TRAGEDIE ÎN BUZĂU  Un militar, găsit spânzurat în subsolul blocului. Militarul, încadrat la Batalionul 47 Comunicaţii şi Informatică „General Nicolae Petrescu”, unitate din care făcea parte și militarul Mădălin Stoica, ucis în Afganistan, la jumătatea lunii într-un atentat cu o mașină capcană, a fost găsit spânzurat, sâmbătă, în subsolul blocului în care locuia cu chirie, în municipiul Buzău.

Bărbatul avea 40 de ani și a fost descoperit în ștreang de socrul său, care a dezvăluit că, în ultima vreme, acesta ar fi dat semne că are ceva probleme la locul de muncă, însă și în familie ar fi avut niște certuri.

„Zicea de comandant că de ce-l trimite numai pe el în misiune. Eu i-am spus că nu trebuie să se dea bătut. Șeful zice, tu mergi mai departe. Nu se face așa ceva, doar din atât. Cred că a fost laș aici. Au trecut și peste mine zece comandanți, dar mi-am văzut de treabă. E posibil să fie și altceva. Mai erau și certuri în familie. Ziceți-mi mie o familie în care nu sunt certuri. I-am și spus, dacă nu se mai poate în familie, tu într-o parte, ea într-o parte, dar a zis că nu vrea, că el ține la Carina”, a povestit jurnaliștilor socrul militarului.

Militarul care și a pus capăt zilelor avea 40 de ani, era căsătorit și avea o fetiță de cinci ani.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA