AcasăActualitate112TRAGEDIE ÎN BIHOR - Un consilier local și-a împușcat finul direct în...

TRAGEDIE ÎN BIHOR – Un consilier local și-a împușcat finul direct în inimă

spot_img

DISTRIBUIȚI

TRAGEDIE ÎN BIHOR Tragedia a fost anunţată printr-un apel la 112. Poliţiştii au fost sesizaţi că, în zona comunei bihorene Măgești, a avut loc un accident, în urma căruia un bărbat de 43 ani din comuna Ţeţchea a fost împușcat mortal.

Autorul, un consilier local din Măgeşti, este naşul copilului victimei sale.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, Serviciului Criminalistic și polițiști de investigații criminale de la Poliția oraș Aleșd.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Presa locală a aflat că victima se numeşte Banc Crăciun, era căsătorit, avea doi copii şi locuia, de fapt, în Aleşd, unde lucra ca bucătar.

Banc era cunoscut în zonă după poreclă, „Brancu”. Potrivit unor localnici din Măgeşti, era prieten cu cel care l-a împuşcat: Florian Maliţa. Acesta a fost pe vremuri patron al unei firme de exploatări forestiere şi consilier local în comună. Maliţa chiar i-a botezat lui Banc copilul mai mic.

Florian Maliţa ar fi ieșit legal la vânătoare, împreună cu alte trei persoane. Însă pe autorizaţia care i-a fost emisă nu apărea numele victimei.

În timpul partidei, vânătorii s-au dispersat, pentru că aduseseră hrană căprioarelor. Banc s-ar fi speriat şi a început să fugă, iar Maliţa, auzind crengile trosnind în tufişuri, ar fi tras fără să aştepte să vadă dacă e om sau animal. A nimerit victima direct în inimă. Bărbatul în vârstă de 43 ani a murit pe loc.

Florian Maliţa este anchetat acum pentru ucidere din culpă, însă cercetările sunt doar la început. În cadrul anchetei vor fi documentate toate aspectele cu privire la împrejurările în care s-a produs tragedia şi modul în care a fost organizată partida de vânătoare.

Investigaţiile sunt continuate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Bihor sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, care au ridicat atât arma lui Banc, cât şi pe cea a lui Maliţa, până la finalizarea anchetei.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA