Acasă Actualitate 112 ACTUALIZARE/RĂPUS DE OBOSEALĂ ȘI STRES – Asistentul UPU SMURD găsit mort în...

ACTUALIZARE/RĂPUS DE OBOSEALĂ ȘI STRES – Asistentul UPU SMURD găsit mort în apartamentul său a decedat în urma unui infarct

DISTRIBUIȚI

TRAGEDIE ÎN BAIA MARE   A salvat zeci de vieți însă nimeni nu a putut-o salva pe a lui. Un asistent de 38 ani de la Unitatea Primiri Urgențe (UPU) SMURD a Spitalului Județean de Urgenta Baia Mare a fost găsit mort în propriul apartament. Trebuia să ajungă aseară la serviciu însa nu a mai venit. Polițiștii au deschis o ancheta.

Cu inima răpusă de durere ne luăm rămas bun de la asistentul Istvan Stenczel, cel care a fost sufletul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Toți cei care au trecut prin Urgențe l-au cunoscut și l-au apreciat atât pentru profesionalismul, cât și pentru dăruirea de care mereu a dat dovadă față de fiecare dintre pacienții pe care i-a avut în grijă. Mult prea repede moartea nemiloasă l-a smuls din mijlocul nostru fără să ne anunțe, fără să ne dea măcar șansa de a încerca să venim în ajutorul său, așa cum el a venit, de-a lungul anilor, în ajutorul a zeci și sute de mii de pacienți.

Moartea sa fulgerătoare ne-a împietrit pe toți, de la primul până la ultimul angajat al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Ne-au rămas doar nenumăratele amintiri despre omul Istvan Stenczel, despre asistentul Istvan Stenczel, dar mai ales despre prietenul nostru, al tuturor, Istvan Stenczel.

Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Cerurilor, suflet bun și blând, iar familiei greu încercate să îi dea alinare. Noi, familia ta de la Spitalul Județean Baia Mare îți plângem plecarea prematură și atât de neașteptată din mijlocul nostru și sperăm ca, de acum înainte, să ți se întoarcă tot binele pe care l-ai făcut aici, în scurta ta viață pe pământ. Ai fost și vei rămâne eroul nostru și al tuturor celor care au beneficiat de ajutorul tău! Drum bun, Istvan, drum bun, om minunat! Nu te vom uita niciodată!”, a fost mesajul colegilor acestuia de la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

 

ACTUALIZARE:

Tânărul asistent medical ieșise din tura de noapte ieri dimineață. A plecat acasa iar după ora prânzului se pare că nu a mai răspuns la telefon. În scurt timp lumea a intrat în alertă, mai ales după ce acesta nu a venit la serviciu aseară, pe tura de noapte. Un echipaj de Terapie Mobilă Intensivă SMURD, pompierii și poliția au fost trimiși la domiciliul tânărului. A fost găsit decedat. Din păcate colegii lui nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Medicii legiști au finalizat necropsia în urmă cu puțin timp. Conform unor surse se pare că decesul s-a datorat unui infarct, provocat de oboseală și stres.

Sursă foto: Facebook

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA