AcasăActualitate112TRAGEDIE ÎN IAŞI - O fetiţă de 7 ani a murit sub...

TRAGEDIE ÎN IAŞI – O fetiţă de 7 ani a murit sub ochii colegilor

spot_img

DISTRIBUIȚI

TRAGEDIE ÎN IAŞI  Tragedie la o şcoală din judeţul Iaşi, unde o fetiţă de 7 ani a murit în faţa colegilor şi a învăţătorului! Copila, înscrisă în clasa pregătitoare, a căzut din picioare, după ce s-a întors din pauză, la începutul celei de-a doua ore de curs.

Medicii chemaţi de urgenţă la faţa locului s-au chinuit timp de două ore să o resusciteze, din păcate, fără niciun rezultat.

Tragedia a avut loc la Școala gimnazială din comuna Todirești, la ora 9 dimineața, informează B1.

Potrivit directorului instituției de învățământ, citat de jurnaliștii de la Adevărul, în pauza de dinaintea incidentului, fetița a mers la magazin, și-a cumpărat mâncare și apoi s-a așezat în bancă. Câteva minute mai târziu s-a prăbușit și a devenit inconștientă.

Cadrele didactice au alertat mai întâi medicul de familie și asistentul de la cabinetul din sat, care au început manevrele de resuscitare până la sosirea celor două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Iași.

”Ajunși la locul solicitării, au constatat că fetița se afla în stop cardio-respirator”, a declarat Bogdan Telean, de la SAJ Iași.

Echipajele ambulanței au început imediat manevrele de resuscitare care au fost continuate timp de aproape două ore. Mai exact 104 minute. Dar, din păcate, fetița nu a răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare.

Potrivit primelor informaţii, se pare că fetiţa şi-a pierdut viaţa din cauza unei afecţiuni cardiace pe care familia nu ar fi investigat-o în amănunt.

Anul trecut, copila şi-a pierdut conştienţa şi a fost trimisă la investigaţii medicale, unde ar fi descoperit o anomalie cardiacă care poate determina complicaţii majore.

sursa INFO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA