AcasăActualitate112TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI - Un pompier s-a aruncat în gol de pe...

TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI – Un pompier s-a aruncat în gol de pe viaductul liniei ferate, de la 30 de metri înălțime

spot_img

DISTRIBUIȚI

Tragedie fără margini în Săcel, Maramureș, înainte de Anul Nou. Un bărbat, pompier al ISU Maramureș la Borșa, s-a aruncat în gol de la aproximativ 30 de metri înălțime, de pe viaductul unei linii ferate.

Atât salvamontiștii maramureșeni cât și lucrătorii altor instituții au format un grup de căutare astăzi după ce bărbatul a fost dat dispărut de către familie. Se știa că acesta avea probleme de sănătate.

După câteva ore de căutări, maramureșeanul a fost găsit decedat. Potrivit VasileDale.ro, acesta s-a aruncat în gol de pe viaductul unei linii ferate, de la câțiva zeci de metri înălțime. Leziunile suferite în urma căzăturii au fost, din nefericire, incompatibile cu viața.

Salvamontiștii aflați la fața locului vor proceda la extragerea și transportul trupului neînsuflețit până la echipajul de medicină legală.

Conform sursei citate, bărbatul în vârstă de 39 ani era în concediu medical după ce în urmă cu două luni a mai avut o tentativă de suicid. El a fost salvat atunci de soție și a fost internat în spital pentru îngrijiri medicale. Pompierul era căsătorit și a lăsat în urma sa doi copii.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA