AcasămodeleTRAGEDIE – Doi tineri morți și unul în stare de inconștiență au...

TRAGEDIE – Doi tineri morți și unul în stare de inconștiență au fost găsiți într-o mașină

DISTRIBUIȚI

Doi tineri, unul din Bucureşti, altul din judeţul Dâmboviţa, au fost găsiţi  fără viaţă sâmbătă, 12 decembrie,  într-o maşină cu motorul pornit şi fără urme de avarii. Un al treilea a fost găsit inconştient pe bancheta din spate.

O dublă tragedie, la un pas să devină triplă, s-a produs sâmbătă, 12 decembrie, în judeţul Sălaj. Doi tineri au fost găsiţi fără suflare iar al treilea a fost găsit inconştient într-o maşină parcată pe podul unei societăţi comerciale situate la ieşirea din localitatea Bobota spre Zalău, pe E 81.

Potrivit informaţiilor primite de la Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, poliţiştii au fost sesizaţi print-un apel la 112, făcut în jurul orei 14.30 de o localnică. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că şoferul (I.B.), un tânăr de 23 de ani, din Bucureşti, şi pasagerul din dreapta faţă (M.N.), un tânăr de 21 de ani, din judeţul Dâmboviţa, erau decedaţi.

Pe bancheta din spate a fost găsit în stare de inconştienţă un tânăr de 23 de ani din Călăraşi, fiul proprietarului autoturismului. Acesta din urmă a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat imediat la spital. Cadavrele celorlalţi doi tineri au fost transportate la morgă în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei deceselor lor.

Reprezentantul IPJ spune că autoturismul, cu numere provizorii de Călăraşi, nu prezenta urme de avarii. Chiar dacă oficial nu a fost stabilită o cauză a acestei tragedii, cel mai probabil decesul celor doi tineri şi starea celui de-al treilea au fost provocate de intoxicaţia cu gazele de eşapament provenite de la autoturism, poliţiştii găsind motorul pornit la sosirea la faţa locului.

O ipoteză plauzibilă ar fi cea potrivit căreia tinerii s-au oprit pentru a se odihni câteva ore şi au lăsat motorul pornit, fapt ce s-a dovedit a le fi fatal.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA