AcasăEvenimentTRAGEDIE - Avion prabusit: Pilotul Adrian Iovan si studenta au decedat. FOTOGRAFII...

TRAGEDIE – Avion prabusit: Pilotul Adrian Iovan si studenta au decedat. FOTOGRAFII ALE EPAVEI!

DISTRIBUIȚI

UPDATE– Una dintre victimele accidentului aviatic de luni după-amiază, din Munţii Apuseni, a murit. 

UPDATE – A murit si studenta dupa ce a fost resuscitata de mai multe ori.
UPDATE 22.40
– O persoană grav rănită în accidentul de avion a fost coborâtă de către echipele ISU de la locul unde a avut loc aterizarea forţată la un drum unde sunt mai multe ambulanţe SMURD, iar un echipaj al SMURD Cluj face manevre de resuscitare.
Potrivit unor surse medicale, toate cele şapte persoane din avionul care a aterizat forţat au fost găsite în viaţă, două dintre acestea, respectiv pilotul Adrian Iovan şi o studentă, fiind în stare gravă. 
UPDATE 21.20
– Răniţii accidentului aviatic au fost găsiţi de un pădurar. Acesta a reuşit să sune la 112, anunţând găsirea lor.
Prima echipă de salvatori a ajuns la deja la victime, urmând a se organiza transportul acestora la spital.

Pilotul Adrian Iovan avea o experienţă de peste 16.000 de ore de zbor şi licenţele în termen de valabilitate, potrivit Ministerului Transporturilor.

Ultima dată când a avut o convorbire cu cei de la Romatsa, după ce a trecut de Sibiu, în zborul spre Oradea, Iovan a anunţat că va coborî la o altitudine de 2.100 de metri, mai mică decât cea normală, pentru că nu vedea nimic din cauza ceţii. „A coborât pentru a vedea spaţiul. În acel moment, s-a pierdut legătura cu el. De la început, s-a ştiut că sunt condiţii meteo nefavorabile, dar au plecat în această cursă umanitară. Şi faptul că a reuşit să coboare aeronava într-o zonă extrem de dificilă din punct de vedere al reliefului şi al condiţiilor meteorologice este un succes al pilotului”, a declarat pentru mediafax.ro preşedintele Romatsa, Aleodor Frâncu.

Marius Pop de la Off Road Transilvania, care a realizat fotografiile, alături de alți membri ai clubului auto, le-au oferit ajutor militarilor de la ISU, care au căutat locul accidentului timp de șase ore pentru a le oferi îngrijiri victimelor.

Sursa: Antena 3.ro. Foto: Marius Pop, facebook.com

CITESTE AICI ALTE DETALII

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA