spot_img
AcasămodeleTRAFIC RESTRICȚIONAT - Lucrări de reparații la podul din Bunesti, dintre Dej...

TRAFIC RESTRICȚIONAT – Lucrări de reparații la podul din Bunesti, dintre Dej și Gherla

DISTRIBUIȚI

Podul de la Bunești, dintre Dej și Gherla, a intrat, din nou, în reparații.

Șoferii care tranzitează respectiva zonă au observat astăzi că traficul este restricționat pe un sens de mers: cel mai probabil din cauză că se efectuează lucrări la rosturile de dilatație menite să întărească structura construcției. Traficul va fi restricționat doar câteva zile.

Circulația pe podul de la Bunești a fost redeschisă pe 7 decembrie 2015. Lucrările la pod au început pe 17 septembrie 2014, iar termenul de finalizare a fost pe 15 septembrie 2015. Lucrările nu au fost finalizate, însă, la termen și a existat riscul ca circulația să fie reluată numai în 2016.

În primăvara lui 2014 CNADNR a organizat licitația pentru reparația podului. Valoarea estimată a contractului s-a ridicat la 1.680.655 lei, fără TVA. În toamna anului 2014, firma SC Aria Construct din Alba Iulia a câștigat licitația cu o ofertă de 1.239.665 lei, fără TVA după care au început lucrările.

Podul modernizat și reabilitat are acum o lățime de 10.70 metri. Șoseaua are o lătime de 7.80 metri, cu două trotuare laterale de câte un metru lătime, separate de șosea printr-o bordură.

Sursa: dejeanul.ro

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA