AcasăEvenimentTRAFIC RELUAT – După două zile și jumătate de la accidentul feroviar...

TRAFIC RELUAT – După două zile și jumătate de la accidentul feroviar din Gara Letca, se poate circula pe ruta DEJ – Jibou

spot_img

DISTRIBUIȚI

Traficul feroviar între Dej şi Jibou a fost reluat, luni seara, la peste două zile şi jumătate după ce zece vagoane din componenţa unui tren marfar care transporta sare au deraiat în staţia Leţca, judeţul Sălaj.

 

Potrivit unui comunicat transmis luni de Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, angajaţii instituţiei au făcut lucrările finale de reparaţii şi de verificare a liniei şi a componentelor infrastructurii, precum şi operaţiunile de eliberare a zonei, astfel încât circulaţia trenurilor s-a reluat în condiţii de siguranţă.

Compania a redeschis luni, la ora 17.00, circulaţia feroviară între staţiile Dej – Jibou, care asigură legătura directă cu nordul ţării.

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA au declarat că în intervalul în care traficul feroviar a fost închis au fost afectate de întrerupere 14 trenuri pe zi – marfare şi de călători de diferite ranguri.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, zece vagoane din componenţa unui tren marfar care transporta sare au deraiat în staţia Leţca, judeţul Sălaj, nefiind înregistrate victime, însă traficul a fost blocat. Transbordarea călătorilor, între staţiile Dej şi Jibou, a fost asigurată cu mijloace auto puse la dispoziţie de CFR SA şi CFR Călători.

Trenul avea în componenţă 29 de vagoane, plus locomotiva.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA