AcasăEvenimentTrafic deviat cu ocazia Finalei Campionatului National de Drift

Trafic deviat cu ocazia Finalei Campionatului National de Drift

DISTRIBUIȚI

foto arhiva emm.ro

În perioada  22.11.2014, ora 7:30 – 23.11.2014, ora 17:00, datorită evenimentului automobilistic care se desfășoară în zona b-dului Independenței – Buclă din municipiul Baia Mare, vor fi deviate autobuzele care circulă dinspre Stadion spre Buclă, de pe liniile: 1, 3/11, 4, 5, 5/7, 8, 9,:

Linia 1 – De pe str. Victoriei pe str.Iuliu Maniu-str. V. Babeș-str.I.L.Caragiale-b-dul. Independenței-b-dul. Republicii-Canal 7. Se suspendă stația Pietrosu pe sensul retur.

Linia 3/11 – De pe str. Gh. Șincai pe str. G. Coșbuc-b-dul Republicii-str. Victoriei. Se suspendă stațiile: Vasile Lucaciu, Biblioteca P.Dulfu și Universitate.

Linia 4 – De pe str. Victoriei pe str.Iuliu Maniu-str. V. Babeș-str.I.L.Caragiale-b-dul. Independenței-b-dul. Republicii-str. G. Coșbuc-Spital Județean. Se suspendă stația Planetariu.

Linia 5 și 5/7  – De pe str. Victoriei pe str.Iuliu Maniu-str. V. Babeș-str.I.L.Caragiale-str. Victoriei. Se suspendă stațiile: Biblioteca P.Dulfu și Universitate.

Linia 8 – De pe str. Victoriei pe str.Iuliu Maniu-str. V. Babeș-str.I.L.Caragiale-b-dul. Independenței-b-dul. Republicii-b-dul Traian. Se suspendă stațiile Mag. Maramureș și Ursus pe sensul retur.

Linia 9 – De pe str. Victoriei pe str.Iuliu Maniu-str. V. Babeș-str.I.L.Caragiale-b-dul. Independenței-b-dul. Republicii-b-dul București. Se suspendă stația Pietrosu.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA