spot_img
AcasăActualitate112TRAFIC DE  MINORE - Trei bărbaţi au fost reţinuţi după ce au...

TRAFIC DE  MINORE – Trei bărbaţi au fost reţinuţi după ce au racolat minore pentru prostituţie 

DISTRIBUIȚI

TRAFIC DE  MINORE Trei bărbaţi, unul dintre ei administrator de pensiune, au fost reţinuţi, fiind acuzaţi că au racolat minore, inclusiv dintr-un centru de plasament din localitatea Panciu, pe care le determinau să practice prostituţia, scrie Realitatea.

TRAFIC DE  MINORE Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de DIICOT, procurorii din Vrancea au dispus reţinerea, pentru o perioadă de 24 de ore, a lui Anton Bostănică, Marian Iuga şi Ionuţ Alanei, pentru trafic de persoane şi trafic de minori.

Anton Bostănică, administrator al unei pensiuni din Odobeşti, este suspectat că, începând cu anul 2015, făcea trafic de minore, sub pretextul angajării lor la barul pensiunii.

Bărbatul ar fi determinat minorele să întreţină relaţii sexuale cu diferiţi clienţi, sumele de bani fiind însuşite de el.

„Profitând de faptul că, în general, pe raza localităţii Odobeşti, cât şi a localităţilor învecinate nivelul de trai este scăzut, fiind foarte mulţi copii şi adolescenţi plasaţi în diferite programe de asistenţă socială din cauza unei vulnerabilităţi familiale sociale şi financiare, inculpatul Bostănică Anton a recrutat prin inducere în eroare şi profitând de starea vădită de vulnerabilitate a acestora mai multe victime minore în scopul traficării acestora.

Astfel, inculpatul le propunea victimelor să lucreze în cadrul pensiunii, promiţându-le în schimb masă, cazare şi un salariu între 500 şi 800 de lei, iar ulterior, după o perioadă scurtă de timp, le propunea să întreţină relaţii sexuale cu diferiţi clienţi pe care acesta îi găsea”, arată DIICOT.

sursa INFO

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA