AcasăActualitate“TRĂDAȚI ÎN DRAGOSTE” DE MARAMU’ | Bătaie între o consilieră locală și...

“TRĂDAȚI ÎN DRAGOSTE” DE MARAMU’ | Bătaie între o consilieră locală și femeia de serviciu, la intrarea în școală

DISTRIBUIȚI

Momente halucinante petrecute astăzi la Școala Generală din Desești. Două femei s-au luat la bătaie la intrarea în unitatea de învățământ, în timp ce, teoretic, copiii se aflau la ore. Motivul bătăii este cel puțin surprinzător. Conform VasileDale.ro, soțul consilierei, angajat al ISU Maramureș, ar avea o aventură cu femeia de serviciu.

Conform aceleași surse, profesorul de sport a fost cel care a intervenit pentru a le despărți pe cele două femei. Între timp, polițiștii au fost și ei anunțați cu privire la cele întâmplate, astfel că un echipaj al Poliției Ocna Șugatag, dar și un echipaj SMURD au ajuns la fața locului.

Ce spune Poliția

La fața locului colegii au identificat apelanta, o femeia în vârstă de 32 de ani din Desești. Aceasta a relatat că în timp ce își exercita atribuțiile de serviciu în unitatea de învățământ o femeie în vârstă de 52 de ani a agresat-o fizic, cu palmele peste față și tragând-o de păr. Un echipaj SMURD a transportat victima la spitalul din Sighetu Marmației pentru a primi îngrijiri medicale. Polițiștii au sancționat-o contravențional la Legea 61/1991 cu suma de 3.000 de lei pe femeia în vârstă de 52 ani pentru săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora. Totodată polițiștii continua cercetările și într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

 

ActualMM

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA