Acasăsinucidere maramuresTOXIC - Celebrul bucătar Jamie Oliver a câștigat procesul împotriva companiei McDonald’S

TOXIC – Celebrul bucătar Jamie Oliver a câștigat procesul împotriva companiei McDonald’S

DISTRIBUIȚI

Recent, bucătarul cu renume mondial, Jamie Oliver, a câștigat un proces împotriva cele mai mari rețele de fast-food din lume. Acesta a descoperit adevărul teribil despre McDonald’s – din ce sunt gătite “gustoasele” produse de acolo.

Potrivit declarațiilor lui de James, felurile de bucate preparate la McDonald’s, de fapt, nici nu pot fi numite… mâncare. Carnea pentru hamburgeri, Big Mac și alte „bunătăti” este preparată din grăsimea de carne de vită și este spălată în hidroxid de amoniu. Dacă această procedura nu ar avea loc, după spusele bucătarului, la bucatele respective era imposibil să te uiți fără lacrimi.

Oliver mai adaugă că lanțul de restaurante foloseste produse pe care nici câinele nu s-ar încumeta sa le manance, și le fac adecvate pentru consumul uman.

Pe lângă faptul de înselăciune scandalos, hidroxidul de amoniu este toxic pentru organismul uman. De asemenea, lista este completată de adaosuri de culoare în produse. In timpul interviului, Oliver a demonstrat cum din grăsime, piele și organele interne poate fi gătită carne pentru consumul uman. Apropo, în SUA utilizarea de hidroxid de amoniu este aprobată de Ministerul Agriculturii din Statele Unite, iar consumatorii nu sunt informați cu privire la utilizarea acestei proceduri.

Sursa: ecoportal.md

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA