spot_img
AcasăUncategorizedTOTUL SAU NIMIC – Tecău și Mergea se pot întâlni doar în...

TOTUL SAU NIMIC – Tecău și Mergea se pot întâlni doar în finală, după ce amândoi au câștigat grupele!

DISTRIBUIȚI

Horia Tecău şi Florin Mergea se mai pot întâlni doar în finală la Turneul Campionilor. Înainte de a juca împotriva francezilor Herbert/Mahut, cuplul Tecău/Rojer a aflat că a câştigat grupa Fleming/Mcenroe.

Duelul dintre Dodig/Melo şi Matkowski/Zimonjic a fost câştigat de primii în supertiebreak, scor 3-6, 7-5, 10-6, astfel că partida de diseară a cuplului româno-olandez va fi doar de palmares: indiferent de rezultat, Tecău a câştigat grupa şi îl va evita pe Mergea în penultimul act.

Situația celor doi români este destul de ciudată. Mulți au considerat că ar fi fost mai bine dacă cei doi s-ar fi întâlnit în semifinale, fapt care ar fi condus la situația ca unul dintre ei să fie sigur în finala competiției. Dar, respectând regula jocului, poate că e mai bine așa. Cine știe dacă nu vom avea o finală cu 50% prezență românească! Ar fi cu siguranță mai mult decât ne-am fi putut dori. Asta până în momentul în care Mergea și Tecău se vor decide să refacă dublul de aur din perioada junioratului, cel care a cucerit trofeul la Wimbledon!

Adversarii lui Horia şi Jean-Julien în careul de aşi al competiţiei vor fi fraţii Bryan, clasaţi pe doi în grupa Ashe/Smith. Deşi Horia declarase că nu îşi doreşte să dea piept cu Florin până în finală, duelul cu americanii nu se anunţă deloc uşor. Aceştia sunt în scădere de turaţie pe final de an, dar au un stil extrem de incomod pentru Tecău. De când face pereche cu Rojer, Tecău a fost faţă în faţă cu Bob şi Mike de 4 ori, de fiecare dată soarta meciurilor fiind aceeaşi: victorii pentru tenismanii de peste Ocean.

Duelul din semifinalele competiţiei va avea o miză dublă. Pe lângă prezenţa în finala prestigiosului turneu de la Londra, se va juca şi poziţia 1 ATP la finalul anului. Americanii aveau un avantaj minim faţă de Tecău şi Rojer, înainte de turneu, astfel că cine se va impune în duelul de mâine va avea garantată terminarea anului în fotoliul de lider.

În ceea ce îl priveşte pe Mergea, acesta va aştepta finalul meciului lui Tecău pentru a-şi afla adversarul. Dodig/Melo şi Herbert/Mahut au fiecare câte o victorie, astfel că, dacă Horia va pierde, francezii îi vor opozanţi lui Mergea. În caz contrar, Florin şi Rohan Bopanna vor juca împotriva lui Dogig şi Melo.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA