spot_img
AcasăEvenimentSportToţi reprezentanţii IPJ Maramureş s-au clasat pe podium la Campionatul de Judo...

Toţi reprezentanţii IPJ Maramureş s-au clasat pe podium la Campionatul de Judo al Ministerului Afacerilor Interne

DISTRIBUIȚI

În perioada 23 – 26 septembrie a.c., în municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, s-a desfăşurat etapa finală a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, competiţie care a reunit peste 100 de sportivi din toată ţara.

La această competiţie au participat şi trei poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş: agent de poliţie Brata Rebeca din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare – la categoria peste 60 kg, agent de poliţie Bella Violeta – Panseluţa din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi  –  la categoria sub 60 kg şi inspector de poliţie Orban Florin din cadrul Poliţiei Oraşului Şomcuta Mare – la categoria 81 de kg.

Sportivii maramureşeni s-au întors acasă cu patru medalii: una de aur şi trei de argint, astfel: agent de poliţie Brata Rebeca – a obţinut locul I şi medalia de aur la categoria +60 kg, agent de poliţie Bella Violeta Panseluta – a obţinut locul II şi medalia de argint la categoria -60 kg iar inspector de poliţie Orban Florin – a obţinut locul II şi medalia de argint la categoria -81 kg (-35 de ani).

Acesta a concurat de asemenea şi la categoria -90kg, la competiţia pe echipe şi a obţinut cu echipa Inspectoratului general al Poliţiei Române locul II şi medalia de argint.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Maramureş îi felicită pe sportivi pentru rezultatele obţinute şi îi asigură pe aceştia de tot sprijinul pentru a obţine succese şi pe mai departe.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA