Acasă Eveniment TOTE DRUMURILE DUC SPRE SALĂ - Să ne susținem echipa, să fim...

TOTE DRUMURILE DUC SPRE SALĂ – Să ne susținem echipa, să fim alături de Minaur Baia Mare!

DISTRIBUIȚI

Un an spectaculos pentru handbalul baimarean! Un an excelent pentru Minaur Baia Mare. Acest diamant de Maramures a reusit, dupa 16 ani, sa adauge in palmares inca un trofeu de Cupa a Romaniei.

Acum a venit vremea sa facem performanta si in campionat. Minaur joaca semifinala cu Dinamo in Baia Mare. Un derby al handbalului romanesc din nou in Polivalenta Lascar Pana din Baia Mare. Acesti baieti minunati au nevoie de cel de-al 8-lea jucator. Acesta sunteti dumneavoastra minunantii sustinatori ai handbalului maramuresean. Cei care de fiecare data ati vibrat alaturi de Minaur si ati dus echipa spre victorie.

Minaur are si de aceasta data nevoie de minunatul sau public. Joi toate drumurile vor duce spre polivalenta acolo unde se poate, si cu ajutorul dumneavoastra, scrie o noua pagina de istorie a Minaurului din Baia Mare.

Asadar, cu mic, cu mare, va asteptam sa sustineti Minaur Baia Mare!

HCM Minaur va juca joi, 14 mai, cu începere de la ora 18:00 meciul cu numărul doi al semifinalei Ligii Naționale, împotriva echipei CS Dinamo București. Mâine vor fi puse în vânzare și biletele pentru această partidă. Prețul acestora va fi de 5 lei. Biletele vor putea fi achiziționate după următorul program: miercuri între orele 10.00-13.00 și 16.00-18.00, respectiv joi, între orele 10.00-18.00.

Pensionarii și copiii vor avea acces gratuit.

În cazul în care HCM Minaur va câștiga meciul de joi, se va juca și meciul trei cu CS Dinamo București, sâmbătă începând cu ora 14:00.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA