AcasăLifestyleTot ce trebuie să ştii despre carnetul de şoferi pentru categoria B

Tot ce trebuie să ştii despre carnetul de şoferi pentru categoria B

DISTRIBUIȚI

Dacă şi tu eşti acea persoană care încă nu are carnetul de şoferi pentru categoria B şi are nevoie de acesta atunci şcoala noastră de şoferi este alegerea ideală. Persoanele care posedă permis de conducere categoria B au dreptul de a conduce ansambluri de vehicule a căror masă totală nu depăşeşte 4,250 de kg. Cu permisul de şoferi pentru categoria B poţi ataşa şi o remorcă mică a cărei masă autorizată nu depăşeşte 750 de kg.

De ce să apelezi la o şcoală de şoferi foarte bună

La Driver For Live, suntem o echipă unită şi serioasă. Dorim să oferim cursanţilor noştri şansa de a privilegia de carnetul de şoferi pentru categoria B şi multe alte categorii. Trecem prin toate împreună şi încercăm să avem o relaţie cât mai plăcută cu elevul nostru deoarece cel mai bine se învaţă într-un mediu plăcut şi linștit. Oferim ore de legislaţie cât şi ore de condus chiar şi ore suplimentare în cazul în care este nevoie de acestea. Siguranţa şi confortul tău, la noi sunt pe primul loc întotdeauna.

Avantajele deţinerii permisului pentru categoria B

Nu se ştie niciodată când este nevoie să transportăm anumite lucruri uneori iar categoria B ne oferă acest privilegiu. Această categorie de permis oferă multe avantaje, ca de exemplu, transportul personal în diferite locaţii oricând ai nevoie. Dacă vorbim despre timp atunci această alegere este soluţia deoarece drumul făcut pe jos se scurtează cu mult mai mult de jumătate din timpul luat. Dar cel mai important factor este că nu e nevoie să depindem de alte persoane să ne ajute la partea cu transportul indiferent care este destinaţia pentru că deţinem un autovehicul.

Detalii importante în legătură cu permisul pentru categoria B

Cel mai important lucru după obţinerea permisului auto este alegerea maşinii. De început, este recomandat să nu alegem o maşină puternică deoarece fiind la început putem pierde controlul acesteia destul de rapid. Mărimea maşinii este şi ea importantă pentru că dacă maşina este mai mică atunci este mult mai uşoară de condus şi de parcat. Trebuie să alegem o maşină în care suntem comozi dar în care suntem şi în siguranţă deoarece nimic nu este mai important decât siguranţa dumneavoastră.

Cum se poate obţine permisul pentru categoria B

În mod normal, vârsta legală la care poţi obţine carnetul de şoferi pentru categoria B este de 18 ani dar recent s-a adăugat o lege în care îl poţi obţine chiar şi la 16 ani. Fiind visul oricărui adolescent este foarte importantă obţinerea permisului înaintea urcării la volan fără experienţă, indiferent de vârstă. În principiu o maşină pentru vârsta de 16 ani nu depăşeşte 500 de kg pe când cea pe care o poţi obţine la 18 ani are masa autorizată de până la 3,5 tone. Cele mai importante condiţii pentru obţinerea permisului pentru categoria B sunt următoarele: cursantul trebuie să fie apt din punct de vedere medical cât şi psihic, să facă dovada pregătirii teoretice şi practice şi să facă dovadă că are domiciliu în zona în care doreşte să facă şcoala de şoferi şi să dea examenul de oraş.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA