spot_img
AcasăLifestyleMondenTOPUL CĂUTĂRILOR PE WIKIPEDIA - Pe primele două locuri "Moarte" şi "Donald...

TOPUL CĂUTĂRILOR PE WIKIPEDIA – Pe primele două locuri „Moarte” şi „Donald Trump”

DISTRIBUIȚI

TOPUL CĂUTĂRILOR PE WIKIPEDIA Un top 50 cele mai ciudate căutari pe Wikipedia in 2017 a fost publicat de editorii sitului, iar rezultatele sunt foarte interesante.

Lista celor mai ciudate căutări pe Wikipedia în 2017 este deschisă de două elemente care ne reamintesc că lumea în care trăim este un loc rece și întunecos.

„Decesele” au fost cele mai căutate pe Wikipedia în 2017.

După ce s-a anunțat moartea celebrului criminal Charles Manșon, la finalul lui noiembrie, 37.387.010 de internauți au căutat pe Wikipedia cuvântul „moarte”.

Pe locul doi în top se află „Donald Trump” (29.644.764 de vizualizări), punctul maxim al căutărilor fiind atins pe 20 ianuarie, la investirea acestuia în funcţia de preşedinte al SUA.

„Regina Elisabeta a II-a” ocupă locul trei în top (19.290.956 vizualizări), cu punct maxim de căutare data de 10 decembrie, când Netflix a lansat al doilea sezon din „The Crown”.

Alte căutări notabile pe Wikipedia în 2017 au fost „Meghan Merkle”, viitoarea soție a Prințului Harry (locul 5), actriță „Gal Gadot”, cunoscută pentru rolul din „Wonder Woman” (locul 15), actorul „The Rock” (locul 22), care ar putea candfida la preşedinţia SUA în 2020, sau artistul „Ed Sheeran” (locul 35).

Adolf Hitler este încă o prezenţă de Top 50 (locul 48), dar lumea s-a interesat foarte ,ult şi de criptomonede, Bitcoin fiind pe locul 9 în topul căutărilor. Facebook şi Youtube stau şin ele destul de bine, pe locurile 26 şi, respectiv, 31.

Sursa info România TV

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA