Acasă Actualitate Social TOP CINEMA - "Star Wars: Trezirea forței" continuă să "dinamiteze" box-office-ul nord-american

TOP CINEMA – “Star Wars: Trezirea forței” continuă să “dinamiteze” box-office-ul nord-american

DISTRIBUIȚI

Noul film din saga interstelară “Star Wars”, “Trezirea forței”, a continuat să “dinamiteze” box office-ul din America de Nord pentru al doilea weekend consecutiv, cu venituri de 153, 5 milioane de dolari, conform cifrelor preliminare ale companiei Exhibitor Relations.

Niciodată un film nu a avut atâtea încasări în al doilea weekend, remarcă France Presse. “Star Wars VII: The Force Awakens” a depășit lejer “Jurassic World”, care a strâns 106,6 milioane de dolari în cel de-al doilea weekend de la lansare în iunie 2015.

Filmul lui J.J. Abrams, cu Carrie Fisher, Mark Hamill și Harrison Ford, a condus întregul box-office nord-american la un record pentru un weekend de Crăciun, toate filmele împreună realizând încasări de 300 milioane de dolari.

Comedia “Daddy’s Home” (“Tata în război cu… tata”, premiera în Romania la 8 ianuarie 2016) s-a plasat pe locul al doilea, cu 38,8 milioane de dolari, reușind o lansare strălucitoare. Filmul lui Sean Anders, cu Will Ferrell și Mark Wahlberg, spune aventurile unui tată vitreg fericit cu progenitura de care este responsabil până în ziua când tatăl biologic se întoarce.

O altă producție aflată la debut, comedia dramatică “Joy” (premiera în Romania la 8 ianuarie 2016), în regia lui David Russell, cu Jennifer Lawrence și Robert De Niro, ocupă locul al treilea, cu 17,5 milioane de dolari. Un fel de Cenușăreasă modernă, Jennifer Lawrence depășește vicisitudinile familiale și profesionale și își conduce cu succes compania și produsul ei pilot, o mătură-mop.

Filmul “Sisters” (“Surori bune și nebune”, premiera în România la 1 ianuarie 2016), cu Tina Fey și Amy Poehler, a coborât pe locul al patrulea în al doilea weekend, cu 13,9 milioane de dolari, un nivel comparabil cu suma strânsă la lansare.

Agerpres

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA