AcasăLifestyleTop 7 detalii pe care nu trebuie să le ignori când organizezi...

Top 7 detalii pe care nu trebuie să le ignori când organizezi nunta

DISTRIBUIȚI

FOTO: https://www.pexels.com/photo/man-and-woman-kissing-2253870/

 

Organizarea unei nunți poate să dureze câteva luni, sau câteva zile, în funcție de modul în care reușești să îți stabilești fiecare obiectiv.Iar pentru a nu uita detaliile esențiale, îți venim în ajutor cu o listă de lucruri pe care nu ar trebui să le ignori când organizezi nunta.

Încearcă să centralizezi toate pregătirile

S-ar putea ca emoțiile și agitația de dinaintea marelui eveniment să te facă să uiți de anumite detalii importante. Așa că cel mai bine ar fi să îți pregătești un tabel sau o agendă, care să includă toți pașii privind organizarea nunții. De asemenea, ar fi indicat ca acest tabel să conțină și numele firmelor cu care vei colabora, alături de tariful acestora și datele lor de contact. Astfel, îți va fi mult mai ușor să alegi cea mai bună firmă de catering și să ții legătura constant cu fotograful sau cu croitoreasa, care se va ocupa de ținutele voastre. În plus, poți împărți acest tabel și cu domnișoarele de onoare, astfel încât acestea să te poată ajuta cu tot ce este nevoie.

Comandă toate decorațiunile și accesoriile

De multe ori livrarea anumitor decorațiuni poate să dureze chiar și câteva săptămâni, așa că ar fi indicat să te ocupi de acest aspect cu câteva luni înainte de eveniment. Pe lângă aranjamentele florale, vei avea nevoie de baloane, mărturii, pungi pentru nuntă, artificii sau lumânări pentru tort, ornamente pentru pahare, panglici pentru scaune, și multe alte elemente de decor care vor schimba cu totul atmosfera evenimentului.

Găsește un fotograf

În sezonul nunților, majoritatea fotografilor sunt ocupați, așa că este indicat să contactezi un profesionist cu câteva luni înainte, astfel încât să te asiguri că acesta este disponibil în ziua în care ai programat nunta. De asemenea, ar fi ideal să verifici mai multe portofolii, astfel încât să te asiguri că alegi fotograful potrivit, care să se ridice la nivelul așteptărilor tale. Și nu uita să discuți cu fotograful despre momentele pe care dorești să le surprindă, sau despre locațiile în care ați putea realiza ședința foto alături de invitați.

Probează rochia de mireasă cu câteva zile înainte de nuntă

Orice mireasă își dorește să strălucească în ziua marelui eveniment, așa că rochia trebuie să îi vină impecabil. Tocmai de aceea, mireasa ar trebui să meargă la atelierul de croitorie pentru ultimele retușuri, cu câteva zile înainte de nuntă, pentru a se asigura că ținuta o avantajează și că se simte confortabil în ea.

Discută cu DJ-ul în privința playlist-ului

Cu siguranță îți dorești ca toți invitații să se simtă bine și să se bucure de o atmosferă memorabilă, iar cel responsabil este DJ-ul, care îi va aduce pe toți pe ringul de dans. Însă, pentru a te asigura că DJ-ul a ales muzica potrivită, poți discuta în prealabil cu el despre playlist-ul pe care ți-l dorești. Poți chiar să îi oferi o listă de piese preferate și îl poți anunța care va fi piesa dedicată pentru valsul mirilor.

Verifică lista de invitați

Ai o listă lungă de invitați care încă nu au confirmat prezența la eveniment? Atunci ar trebui să începi să îi contactezi pe fiecare în parte pentru a verifica încă o dată disponibilitatea lor de a participa. În funcție de acest aspect vei putea știi câte meniuri să comanzi la restaurant și câte mese va fi nevoie să pregătești.

Asigură confortul invitaților

În funcție de sezonul în care organizezi nunta va trebui să iei în calcul anumiți factori care ar putea să îți dea peste cap planurile, cum ar fi temperaturile scăzute, vântul sau ploaia. Pentru o nuntă în aer liber ar trebui să asiguri tunuri de căldură, dar și câteva locuri acoperite, în cazul în care ar începe ploaia. În schimb, pentru o nuntă organizată într-un salon de evenimente ar trebui să asiguri o ventilație corespunzătoare și o temperatură optimă, astfel încât invitații să se simtă bine.

Așadar, acestea sunt doar câteva dintre detaliile pe care nu ar trebui să le ignori atunci când vine vorba de organizarea nunții. Încearcă să pui pe hârtie fiecare pas, astfel încât să nu omiți niciun aspect esențial.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA