AcasăLifestyleTOP 5 locuri din Africa de vizitat după ce câștigi la loterie

TOP 5 locuri din Africa de vizitat după ce câștigi la loterie

spot_img

DISTRIBUIȚI

Te-ai trezit de dimineață iar primul lucru pe care îl faci este să te uiți la rezultatele loto Franța 5/49 să vezi dacă ai câștigat și spre uimirea ta, chiar ai câștigat! Îți suni rudele și prietenii și le spui vestea cea mare și apoi te gândești ce să faci prima dată. Ei bine, una dintre cele mai agreate metode de a-ți cheltui o mică parte din bani este să pleci într-o vacanță!

Uite aici 5 locuri din Africa pe care un milionar, așa ca și tine, trebuie să le viziteze!

    Africa de Sud 

Africa de Sud este una dintre cele mai „prietenoase” destinații turistice ce se află în fruntea topului vacanțelor pe continentul African și care permite vizitatorilor să se bucure de o viață plină de lux. Majoritatea oamenilor cred că infrastructura și orașele mari din Africa de Sud sunt o destinație ideală doar pentru turiștii occidentali.

Însă acest lucru nu este adevărat deoarece orice persoană indiferent de naționalitate, dacă a câștigat la loto Italia 6/90 sau în altă parte, va fi plăcut impresionat de acest loc plin de peisaje inedite, încărcate de cultură și istorie.

    Tanzania 

Majoritatea vizitatorilor vin în Tanzania pentru a merge în safari, dar ai fi neglijent dacă nu ai rezerva puțin timp și pentru a explora restul atracțiilor acestei țări. Tanzania găzduiește numeroase minuni naturale incredibile, inclusiv marele crater al zonei de conservare Ngorongoro, Lacul înroșit Natron și Muntele Kilimanjaro, cel mai înalt munte din Africa și cel mai mare munte de sine stătător de pe Pământ. Astfel că, pe lângă minunata floră și faună de care te vei îndrăgosti, poți să aranjezi chiar și o excursie de alpinism pe faimosul munte al continentului pentru adrenalină supremă.

    Cairo

Pentru a se bucura de minunile lumii antice și pentru a merge pe urmele faraonilor, majoritatea turiștilor vizitează capitala Egiptului. Cairo, însă, are două personalități distincte, una ce surprinde viața cotidiană a celor care locuiesc acolo, iar cealaltă redă luxul și opulența. Piramidele istorice din Giza, Dahshur și Saqqara concurează pentru atenție cu barurile la modă din cartierele Zamalek și Heliopolis.

Ai răbdare, totuși. Petrece ceva timp sorbind un ceai, explorând străzile istorice și urmărind apusul soarelui peste marele râu Nil. Bogățiile ascunse ale orașului vor ieși repede la lumină.

    Cape Town

Cape Town, dacă ar fi o persoană, ar fi acea vedetă de la Hollywood pe care toți o invidiem și care ne-am dori în secret să fim. Orașul Mamă este diferit de orice alt loc din Africa, fiind o metropolă strălucitoare situată în unul dintre cele mai uimitoare cadre naturale din lume. Cape Town este izolat de restul continentului printr-un lanț muntos. Dar are mai multe de oferit decât doar peisaje care îți taie respirația. Plajele de o culoare nemaivăzută – kaki ale orașului, bucătăria delicioasă, viața de noapte vibrantă și, bineînțeles, magnificul Muntele Masă te vor cuceri cu siguranță.

Madagascar

Ai visat vreodată cu ochii deschiși la o vacanță tropicală în care să poți petrece timp relaxându-te pe insule idilice, explorând păduri tropicale luxuriante? atunci e timpul să arunci o privire asupra Madagascarului. Cele 47 de parcuri și rezervații naționale din țară conțin aproximativ 19.000 de specii diferite de plante, dar animalele sale unice sunt cele care atrag cel mai mult iubitorii de natură. Împreună cu 340 de specii diferite de cameleoni, această națiune găzduiește peste 100 de specii de lemuri cunoscute științei.

Călătoriile de lux devin din ce în ce mai populare pe măsură ce oamenii înțeleg valoarea amintirilor. Și după cum poți vedea, există câteva locații uluitoare în Africa pe care le poți vizita dacă ești unul dintre norocoșii câștigători la loterie!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA