spot_img
AcasăLifestyleTop 3 restaurante din București în care să organizezi petrecerea anuală a...

Top 3 restaurante din București în care să organizezi petrecerea anuală a firmei tale

spot_img

DISTRIBUIȚI

Orice firmă are nevoie de activități care să unească echipa. Un mediu plăcut de muncă este un factor esențial pentru productivitatea angajaților. Totuși, din când în când, părăsirea biroului sau spațiului de lucru pentru o activitate diferită poate fi cea mai potrivită variantă. Unele firme apelează la team building-uri sau weekend-uri petrecute la munte. Altele organizează una sau mai multe mese festive la care să participe angajații. Indiferent de metodă, important este ca aceștia să se simtă apreciați și să se apropie unii de ceilalți.

 

Cele mai bune localuri pentru firmele din București

 

Dacă până acum nu te-ai folosit de asemenea activități pentru a forma o echipă unită înseamnă că e momentul potrivit să începi. De asemenea, în cazul în care deja aveți această tradiție în firmă, în acest articol poți găsi recomandări utile pentru următoarea ieșire.

  1.   Berăria H

Localurile pe care le alegi trebuie să fie potrivite pentru echipa pe care o ai. Totuși, există și variante în București potrivite pentru orice vârstă. Cu siguranță îți dorești ca atmosfera să fie una plăcută și, în același timp, să savurați o mâncare gustoasă. Pentru o seară de neuitat alături de echipa ta, alege un restaurant cu muzică de petrecere din București, precum Berăria H, unde gusturile pentru muzică și mâncare sunt satisfăcute complet. Atmosfera este întreținută de cei mai cunoscuți artiști din România, iar muzica este potrivită pentru oamenii de orice vârstă. Ba mai mult, mâncarea este ireproșabilă și se poate găsi ceva pentru gusturile fiecăruia. Rezervă din timp o masă și oferă-le angajaților tăi o experiență de neuitat. Diversitatea meniului nu se oprește doar la tipurile de mâncare, ci oferă diferite variante de băuturi pe care le puteți încerca și care să întrețină starea de bine pe parcursul serii. Atunci când vizitezi un loc atât de plin de viață, această stare devine contagioasă și vă va influența să aveți aceeași atitudine și în zilele de muncă care vor urma.

  1.   Caru’ cu Bere

Un alt local unde te poți bucura alături de angajații tăi de bucate alese și diverse tipuri de băuturi este Caru’ cu Bere. Atmosfera este una elegantă, potrivită pentru o întâlnire corporate. Aceasta este întreținută de sunetele muzicii clasice sau de muzică populară și de petrecere. O alegere potrivită dacă ești în căutarea unei seri tradiționale, mai ales dacă angajații tăi apreciază acest tip de petreceri.

  1.   Hanu’ lui Manuc

Situat în inima orașului, un local care amintește de vremuri de mult apuse este un loc potrivit pentru o cină cu număr mare de persoane. Mâncarea tradițională se numără printre specialitățile locului, iar porțiile generoase se îmbină perfect cu gusturi și arome autentice. Trebuie să ai grijă însă ca angajații tăi să nu se transforme în haiduci în urma vizitării acestui han! Un local încărcat de istorie, acesta poate fi alegerea potrivită pentru o seară liniștită alături de echipa ta.

Așadar, Bucureștiul este plin de localuri potrivite pentru o petrecere cu firma, dar tu trebuie să-l alegi pe cel care poate mulțumi pe toată lumea și care oferă calitate într-o atmosferă relaxată, una care să persiste și la locul de muncă.

Sursă foto: magneto.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA