spot_img
AcasăNews AlertTOMBOLĂ CARITABILĂ - Alpha Mixed Martial Arts Academy oferă un an de...

TOMBOLĂ CARITABILĂ – Alpha Mixed Martial Arts Academy oferă un an de antrenamente gratuite marelui câștigător. Banii strânși vor fi donați către o familie nevoiașă

DISTRIBUIȚI

Tânărul luptător băimărean de MMA, Rogoz Ionuț, apreciat în comunitate și cunoscut în ultima vreme pentru sprijinul oferit tinerilor, vine cu o nouă inițiativă caritabilă. Prin nou înființata academie de arte marțiale, pe care a fondat-o împreună cu soția sa, Ionuț organizează o tombolă caritabilă menită să ajute o familie nevoiașă din Baia Mare, dar și sportivii care nu își permit să își achiziționeze echipamentele necesare pentru a practica sportul în care doresc să exceleze.

Astfel, în perioada 5 octombrie – 31 octombrie 2020, Alpha Mixed Martial Arts Academy îi invită pe doritori să participe la concursul a cărui premiu principal constă într-un an de antrenamente gratuit alături de sportivii și instructorii academiei. Taxa de înscriere este de 30 de lei și vine împreună cu posibilitatea ca participanții să poată participa la un antrenament alături de sportivii băimăreni.

Tombola este una caritabilă: 50% din banii strânși vor fi donați unei familii nevoiașe, iar restul de 50% vor fi folosiți pentru achiziționarea de echipamente pentru sportivii care nu și le permit.

Mod de participare:

✅1. Achitarea taxei de înscriere CONT: ⚠️ RO64BTRLRONCRT0560800901 Banca Transilvania⚠️ Beneficiar Asociația Club Sportiv Academia De Arte Martiale Mixte Alpha Baia Mare (cu mențiunea „Taxa înscriere” si trimiterea dovezii achitării prin mesaj privat pentru a primii nr. de ordine.)
✅2. Like la pagina noastră Alpha Mixed Martial Arts Academy Baia Mare
✅3. Like & Share PUBLIC la postare (click AICI)
✅4. TAG către 3 prieteni

*Câștigătorul va fi anunțat în data de 1 noiembrie 2020, iar premiul poate fi ridicat de către câștigător până la data de 15 noiembrie.

 

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA