spot_img
AcasăActualitate112TOATE INFORMAȚIILE DESPRE INCIDENTUL DE LA POLIȚIA BAIA MARE - Un agent...

TOATE INFORMAȚIILE DESPRE INCIDENTUL DE LA POLIȚIA BAIA MARE – Un agent și-a descărcat accidental pistoul. O anchetă e în curs. Nu sunt victime

spot_img

DISTRIBUIȚI

În timp ce își curăța arma din dotare, o Beretta de 9mm calibru, un agent de la serviciul ordine publică și-a descărcat accidental pistolul. Incidentul s-a petrecut la sediul Poliției Municipiului Baia Mare în această seară. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Din primele informații, agentul, care ar avea o vechime de peste 10 ani, și-ar fi descărcat accidental arma din dotare în timp ce o curăța. Era la final de schimb și urma să își predea armamentul. Glonțul ar fi fost tras în podea, la fața locului fiind la acel moment și alți agenți. Are loc o anchetă pentru a se stabili împrejurările acestui incident.

Primele informații oficiale de la IPJ Maramureș

Conform primelor informații primite de la Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, în această seară, la ora 19.33, la sediul Poliției Municipiului Baia Mare un polițist a tras un foc involuntar de armă, în pardoseala încăperii, în timp ce curăța armamentul. În urma producerii evenimentului, nu a rezultat rănirea unor persoane. Se efectuează verificări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Știre în curs de actualizare. Vom reveni cu informații.

Sursă info: VasileDale

Sursă foto: Baia Mare TV

ActualMM

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA