AcasăActualitateTITLU: Cele mai importante instrumente de SEO folosite in 2021

TITLU: Cele mai importante instrumente de SEO folosite in 2021

DISTRIBUIȚI

Calea catre succes in domeniul SEO implica utilizarea instrumentelor special dezvoltate pentru optimizarea campaniilor, care sa te ajute sa optimizezi cat mai bine fiecare demers pe care il faci in domeniul marketingului online. O campanie SEO bine executata va porni ce la cele mai bune instrumente care permit ca informatiile valoroase sa fie utilizate in propriul avantaj. Iata cele mai bune instrumente pentru SEO din 2021, carora ar trebui sa le acorzi atentie daca vrei sa configurezi campanii de promovare perfecte. Pentru a vedea ce implica serviciile de SEO acceseaza https://www.clickbrainiacs.ro/servicii-seo/.

Instrumente oferite de Google

Google iti pune la dispozitie mai multe instrumente gratuite pe care le poti folosi pentru campaniile SEO si pentru a dezvolta strategii de lunga durata. Google Analytics te ajuta la raportare si cu ajutorul lui vei obtine informatii cu privire la toate datele de navigare de pe site-ul tau. De asemenea, cu ajutorul lui poti afla si informatii in timp real despre publicul tau si despre drumul pe care acesta il parcurge in site, astfel incat sa poti face modificarile necesare in functie de informatiile colectate. Consola de cautare Google este cea care iti ofera date de cautare organica si informatii despre cuvintele cheie utilizate pe site-ul tau. Planificatorul de cuvinte cheie te ajuta sa determini care sunt cele mai bune cuvinte cheie pentru campania ta de promovare in functie de numarul de cautari, de concurenta si de CPC mediu. Compania mea pe Google este un instrument util pentru SEO local pentru ca iti permite sa te pozitionezi pe harta, astfel incat utilizatorii sa poata ajunge mai usor la tine. Fara acest instrument nu se poate vorbi despre promovare site-uri prin SEO.

SEMrush

Acest tool pentru SEO poate fi folosit in mai multe moduri, principala sa utilizare fiind aceea de a gasi cuvintele cheie si frazele pentru promovare. In baza de date a acestui program sunt mai bine de 20 de miliarde de cuvinte cheie pe care le poti utiliza si care te vor ajuta sa stabilesti rezultate cat mai bune comparativ cu concurenta. Instrumentul afiseaza volumul de cautari lunar, concurenta, costul pe click mediu, greutatea abordarii si cate site-uri web sunt deja clasate pe anumite cuvinte cheie vizate. Agentia ClickBrainiacs utilizeaza acest instrument alaturi de multe altele pentru a genera rezultatele dorite de client.

Screaming Frog

Screaming Frog este un instrument de tip SEO spider, care te ajuta sa analizezi health-ul site-ului tau. Atunci cand botul acceseaza cu crawlere site-ul tau, vei vedea ce anume indexeaza de fapt Google, pentru ca uneori nu sunt indexate pagini intregi si anumite elemente din pagina nu sunt bine vazute. Cu ajutorul Screaming Frog vei putea sa localizezi erorile si sa le modifici. Acest tool este folosit pentru servicii SEO profesionale.

Haro

Haro este un tool SEO complet gratuit, care iti ofera pitch-uri de 3 ori pe zi, de la site-uri care te cauta pentru a contribui la continutul lor. Tot ce trebuie sa faci pentru a te asigura ca profiti de aceste notificari este sa ai mereu personalul potrivit la locul potrivit, pentru ca interogarile sa fie filtrate pe loc si pentru a raspunde atunci cand este cazul.

MOZ

Moz este un instrument pentru SEO care te ajuta in moduri variate sa iti optimizezi campania. Moz PRO te ajuta sa iti cresti vizibilitatea online, MOZ local te ajuta sa sporesti vizibilitatea locala, MOZ pentru continut te ajuta sa imbunatatesti strategia de continut iar MOZ Followerwonk este cea mai buna metoda pentru a-ti optimiza prezenta pe retelele de socializare. MOZ vine cu avantajul de a fi usor de utilizat inclusiv de catre incepatori deoarece functiile sale sunt prezentate pe o platforma cu utilizare intuitiva.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA