AcasăLifestyleTipuri de inele de logodnă. Cum alegi modelul potrivit?

Tipuri de inele de logodnă. Cum alegi modelul potrivit?

DISTRIBUIȚI

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/man-in-black-long-sleeved-shirt-and-woman-in-black-dress-888899/

 

Urmează să o ceri în căsătorie pe femeia iubită? Inelul de logodnă este o bijuterie cu un rol extrem de important, datorită încărcăturii sale simbolice. Din acest motiv, trebuie ca inelul să fie ales în mărimea potrivită și să reflecte gusturile partenerei în materie de bijuterii.

 

Pentru că nu este ușor să cumperi un inel de logodnă, îți venim în ajutor. Cu siguranță te întrebi care sunt cele mai cunoscute tipuri de inele și cum o poți emoționa pe aleasa ta. Ține cont de următoarele recomandări, pentru o achiziție informată!

 

Inele de logodnă cu diamant

Cele mai cunoscute inele de logodnă sunt modelele cu diamant, feminine și delicate. Din fericire, găsești o gamă variată de inele cu diamante, din care poți opta pentru bijuteria care i-ar fi pe plac iubitei tale. Diamantele au culori și forme spectaculoase, cele mai întâlnite fiind modelele tradiționale, ovale, pătrate sau în formă de inimă.

 

Ai la dispoziție inele cu diamant din aur de 14 sau 18 carate, în modele care vor face orice femeie să se simtă cu adevărat specială. Ține cont de preferințele ei și optează pentru inele cu diamante simple, cu o singură piatră sau modele cu design complex și unic.

Inele de logodnă cu pietre prețioase și semiprețioase

Dacă dorești să cumperi un inel de logodnă care să impresioneze o femeie, îndreaptă-ți atenția către modelele cu pietre prețioase și semiprețioase, precum safirul, zirconiul sau rubinul.

 

Acestea pot fi confundate cu diamantele, deoarece oferă o tușă de culoare și strălucire bijuteriilor. În funcție de dorințele viitoarei logodnice, poți opta pentru inele cu zirconiu transparent sau în nuanțe intense de verde, albastru, roșu sau galben. La fel de populare sunt și inelele de logodnă cu safir, o piatră prețioasă care simbolizează dragostea eternă. Vei găsi inele cu safir în tăieturi inedite și culori intense, care să o încânte pe viitoarea soție.

Inele din aur alb sau galben

Inelele de logodnă simple, din aur alb sau galben, nu se vor demoda niciodată. Trebuie să știi că, spre deosebire de aurul galben, aurul alb este mai durabil și mai rezistent la zgârieturi.

 

În ceea ce privește modelele, poți găsi:

  • Inele de logodnă solitaire, unul dintre cele mai populare din lume. Motivul? Au o formă clasică și un design simplu, cu o singură piatră
  • Inele de logodnă cu trei pietre
  • Inele de logodnă Eternity, ale căror pietre sunt dispuse împrejurul întregii șine
  • Inele de logodnă cu pietre în forme geometrice sau arhitecturale, aranjate simetric
  • Inele de logodnă care sunt mai groase în partea inferioară a șinei și mai subțiri în zona pietrelor

Alegerea inelului de logodna

Pentru ca cererea în căsătorie să fie una de neuitat, există câteva criterii de care poți ține cont. În primul rând, observă care sunt bijuteriile pe care obișnuiește să le poarte iubita ta. Astfel, vei afla dacă preferă diamantele, bijuteriile minimaliste, modelele din aur sau cele cu detalii extrem de fine. Acest detaliu te ajută să găsești inelul pe care o să-l poarte cu drag.

 

În al doilea rând, verifică-i forma degetelor sau a mâinii. O femeie cu degete subțiri și delicate va aprecia un inel de logodnă clasic, subțire și elegant, cu o singură piatră. În caz contrar, poți opta pentru inele voluminoase.

 

Ai o iubită pasionată de modă sau de artă? Ar fi bine ca inelul pe care-l va purta cu drag să evidențieze și latura estetică. În alegerea inelului de logodnă, merită să fii atent la detalii și să cumperi modelul care i se potrivește perfect femeii pe care o iubești!

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA