AcasămodeleTIPIC ROMÂNESC - Cluj Arena, la un pas de insolvență sau faliment

TIPIC ROMÂNESC – Cluj Arena, la un pas de insolvență sau faliment

spot_img

DISTRIBUIȚI

TIPIC ROMÂNESC Consiliul Local Cluj-Napoca nu a votat pentru trecerea stadionului Cluj Arena în domeniul public al municipiului, ceea ce ar fi salvat societatea de situația dezastruoasă în care este din cauza impozitelor, arată Clujust.

Dintre consilierii locali prezenți la ședință, 17 au votat ”pentru”, doi nu au participat la vot si 4 s-au abținut. Mai era nevoie de un singur vot de la PSD pentru a trece proiectul.

”PSD tocmai a pus umărul la falimentul Cluj Arena prin votul de acum câteva minute din Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca. Din pacate noi, consilierii PNL, nu am avut voturile necesare adoptării proiectului ce salva Cluj Arena din situația dificila in care se afla”, a scris pe Facebokk consilierul Sabin Sărmaș.

„Lipsa anexelor de la fundamentarea proiectului este inadmisibilă. Susținem creșterea patrimoniului municipiului Cluj-Napoca dar considerăm
că trebuie să cunoaștem implicarea financiară a acestei tranzacții” a  declarat Dan Morar, liderul de grup al consilierilor  social-democrați.

Consiliul Județean a propus ca terenul să fie transferat din domeniul public al județului Cluj în domeniul public al municipiul Cluj-Napoca ”pentru rezolvarea problemelor de natură financiară ale SC Cluj Arena SA, dar și pentru o mai bună administrare a complexului sportiv”. Astfel, un prim pas al acestui demers era votul din Consilul Local cu privire la solicitarea de primire a stadionului Cluj Arena în domeniul public municipal. 

Pe larg despre acest subiect, AICI.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA