AcasăAdministrațieTINERII FRUMOȘI ȘI LIBERI - Denis Covaci, creatorul Radare Maramures, și-a anuntat...

TINERII FRUMOȘI ȘI LIBERI – Denis Covaci, creatorul Radare Maramures, și-a anuntat candidatura la CL Baia Mare și CJ Maramures

spot_img

DISTRIBUIȚI

Denis Covaci, creatorul primului portal de sesizări online privind infrastructura rutieră din județul nostru, RadareMaramureș.ro, a declarat aseară, prin intermediul unui video, îmbrăcat în straie populare, că va candida pentru o poziție de consilier local al municipiului Baia Mare și de consilier județean. Tânărul își dorește să acceadă în aceste locuri cheie din poziția de independent, având ca prioritatea 0 dezvoltarea infrastructurii rutiere din zona noastră.

Pentru cei care nu știu, Denis Covaci a absolvit programul de licență „Relații Internaționale și Studii Europene” și unul de masterat „Guvernanță Europeană” la Universitatea Babeș-Bolyai. A fost, de asemenea, student bursier la Institutul de Relații Internaționale din Varșovia (Polonia) și la Facultatea de Arte din Passau (Germania). Momentan, acesta urmează un program de studii doctorale în domeniul Filosofiei Politice, abordând subiectul corectitudinii politice.

Acum este timpul să construim ceva împreună. Un județ cu drumuri mai bune ar însemna un câștig pentru toți: mai puține cauciucuri tăiate, mai puține jante îndoite, mai puțini bani pentru bucșăraie. Diferența ar fi în portofelul nostru, indiferent de cât de mare sau cât mic este. Portalul de sesizări online a fost un prim pas, prin care am reușit să ne conturăm ca o voce: anunțăm problemele autorităților și le oferim, de multe ori, soluții. Din păcate, dacă vocea nu este ascultată, soluțiile nu vor fi niciodată aplicate, iar problemele vor persista. Pentru a fi siguri că portalul nostru nu va fi neglijat, am decis să-mi asum o candidatură, din poziția de independent, la Consiliul Local Baia Mare și la Consiliul Județean Maramureș. În acest fel, sesizările noastre nu vor mai rămâne nici fără număr de înregistrare, nici fără rezolvare”, a declarat Denis Covaci.

Portalul de sesizări online a înregistrat un adevărat succes. În mai puțin de 30 zile, peste 40 persoane au adus la cunoștiința autorităților locale diferite probleme care necesită rezolvare. De altfel, ieri, Primăria Baia Mare a anunțat că a aprobat favorabil mai multe cereri: pentru montarea unui semafor cu buton la intersecția bulevardului Independenței cu str. Gheorghe Marinescu și montarea unei oglinzi rutiere la ieșirea în strada Păltinișului din curtea interioară a blocurilor din strada Melodiei, nr. 10-12. De asemenea, se vor lua măsuri cu privire la accesul în parcarea din zona Maramureș/McDonalds, respectiv la marcajul rutier de la intersecția străzilor Gheorghe Șincai și Culturii.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA