spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICTINERE, DAR TOT ȚAȚE - Ceartă între fete, finalizată cu sancţiuni aplicate...

TINERE, DAR TOT ȚAȚE – Ceartă între fete, finalizată cu sancţiuni aplicate de jandarmii sigheteni

DISTRIBUIȚI

În ziua de 16 februarie a.c., în jurul orei 13.30, în urma unei sesizări telefonice, un echipaj de jandarmerie aflat în timpul serviciului de patrulare pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, s-a deplasat pe strada General Mociulschi din localitate, unde avea loc o altercaţie între două fete. Cele două tinere, respectiv A.B. şi C.B., ambele de 17 ani, au intrat în conflict din cauza unor mesaje expediate unui băiat, pe telefonul mobil. Pentru faptul că A.B. a provocat scandal şi i-a adresat cuvinte şi expresii jignitoare, ameninţând-o cu acte de violenţă pe cealaltă fată, a fost sancţionată contravenţional de către jandarmul din compunerea patrulei, cu amendă în valoare de 100 lei.

Consumul de alcool în locuri publice, sancţionat de jandarmi

Marţi 17 februarie a.c., în jurul orei 23.30, un echipaj de jandarmerie aflat în timpul serviciului de patrulare pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, l-a surprins pe strada Unirii din localitate, pe A.A. de 28 de ani, în timp ce consuma băuturi alcoolice într-un loc public, fără a se afla într-un loc amenajat în acest sens.

La fel s-a petrecut şi în data de 18 februarie a.c., în jurul orei 00.30, când a fost surprins de către jandarmi M.A. de 22 ani, în timp ce consuma băuturi alcoolice pe strada Unirii din municipiul Sighetu Marmaţiei, nefiind într-un loc destinat acestui scop. Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional fiecare, de către jandarmi cu avertisment scris, conform Legii 61/1991 Republicată.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA