AcasăActualitate112ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ, DEPISTATE – Un ucrainian a fost prins la vamă...

ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ, DEPISTATE – Un ucrainian a fost prins la vamă de către polițiștii maramureșeni cu peste 800 de pachete de țigări

spot_img

DISTRIBUIȚI

ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ, DEPISTATE   Vineri, 3 august, în jurul orei 13.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul ucrainean Nazarii M., în vârstă de 20 de ani, conducând un autoturism marca Nissan, înmatriculat în Polonia.

În baza unei analize de risc, lucrători ai Biroului Vamal Sighet împreună cu polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în podeaua și portierele autoturismului cantitatea de 820 pachete de țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană. Țigările în valoare de peste 3.700 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar cetățeanul ucrainean a fost sancționat contravențional, de către autoritățile vamale, cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Totodată, împotriva cetățeanului ucrainean a fost instituită măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani. Și polițiștii de frontieră de la Sectoarele Sighetu Marmației și Valea Vișeului au descoperit pe comunicații și în apropierea frontierei de stat, aproximativ 9.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări (6.000 pachete la Sectorul Poliției de Frontieră Sighetu Marmației și 2.998 pachete la Sectorul Poliției de Frontieră Valea Vișeului) în valoare de 105.200 lei a fost ridicată în vederea confiscării. În continuare, se efectuează cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Informații furnizate de ITPF Sighetu Marmației

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA