spot_img
AcasăActualitateSocialŢigări de contrabandă depistate la frontieră descoperite in munti si intr-un autoturism...

Ţigări de contrabandă depistate la frontieră descoperite in munti si intr-un autoturism (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat aproximativ 5.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Patru bărbaţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.

Tigari de contrabanda depistate in munti

Ieri, 22 octombrie a.c., în jurul orei 09.00, un echipaj din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmaţiei a observat, într-o zonă muntoasă împădurită, trei persoane care transportau colete voluminoase, pe un drum forestier, înspre interiorul ţării. Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea persoanelor, efectuând somaţiile legale prin voce, moment în care acestea au abandonat coletele şi au încercat să fugă.

Bărbaţii au fost reţinuţi imediat de către lucrătorii noştri şi identificaţi ca fiind Nicoale M, de 20 ani, Valentin D., de 28 ani şi Nicolae A., de 28 ani, toţi domiciliaţi pe raza judeţului Maramureş. La faţa locului au fost descoperite patru colete care conţineau ţigări de provenienţă ucraineană marca Viceroy, Jing Ling şi Chesterfield. În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 2.000 pachete cu ţigări, în valoare de 17.900 lei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Tigari ascunse intr-o un VW la Negresti-Oas

Marţi, 22 octombrie, poliţiştii de frontieră din cadrul PF Negreşti Oaş, în cooperare cu poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Sighetu Marmaţiei şi Sarasău, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

În cadrul acţiunii, în jurul orei 08.00, în localitatea Negreşti Oaş, poliţiştii de frontieră  au oprit pentru control un autoturism marca Volkswagen, care era condus de un maramureşean în vârstă de 37 ani. La controlul efectuat asupra autoturismului, lucrătorii noștri au descoperit, în portbagajul mașinii, 2.980 pachete de țigări marca Jin Ling, de proveniență ucraineană. Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 13.339 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la activitatea infracțională a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. Acum, șoferul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA