AcasăActualitateSocialŢigări de contrabanda aduse din Rusia depistate pe versantul muntos Magura de...

Ţigări de contrabanda aduse din Rusia depistate pe versantul muntos Magura de cainile de urma Noza (FOTO)

DISTRIBUIȚI

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat 3.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană şi F.Rusă.

În data de 01 martie a.c., în jurul orei 11.00, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul S.P.F. Sighetu Marmației, aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat mai multe persoane care se deplasau pe versantul muntos Măgura transportând colete voluminoase. Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a celor în cauză, moment în care bărbaţii au fugit în pădurea din apropiere, dispersându-se pe mai multe direcţii.

În continuare, s-a trecut la monitorizarea zonei, concomitent cu dispunerea unor măsuri specifice în vederea depistării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă însoţită de câinele de urmă Noza, care i-a condus pe lucrătorii noştri până la un imobil din localitatea Valea Vişeului, în curtea căruia au fost descoperite două persoane suspecte că ar fi implicate în activitatea infracţională. La cercetarea terenului au fost descoperite 6 colete ce conţineau cantitatea de 3.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană şi F. Rusă, în valoare de peste 27.000 lei.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. Totodată, întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA