spot_img
AcasăActualitateSocialŢIGĂRI ASCUNSE - Un bărbat din Cavnic a găsit patru şacose cu...

ŢIGĂRI ASCUNSE – Un bărbat din Cavnic a găsit patru şacose cu ţigări în maşina acestuia. Acesta a declarat că intenţiona să le vândă în Italia

spot_img

DISTRIBUIȚI

Două persoane sunt cercetate de polițiștii de frontieră sătmăreni după ce asupra lor au fost descoperite 1.740 pachete de țigări de proveniență ucraineană. Marfa, în valoare de 6.910 lei, a fost confiscată de către polițiștii de frontieră.

Duminică, 08 ianuarie a.c., în jurul orei 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din țară Florin Daniel C., în vârstă de 40 de ani, din Cavnic, județul Maramureș. Acesta conducea o autoutilitară marca Mercedes Sprinter, înmatriculată în Germania. Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din țară, la controlul de frontieră, în patru sacoșe aflate în mașină polițiștii de frontieră au descoperit mai multe pachete de țigări. În total erau 1.240 pachete de țigări de diferite mărci, cu timbru fiscal ucrainean, în valoare de 4.760 lei. Conducătorul auto a declarat că țigările îi aparțin și le-a cumpărat dintr-o piață din municipiul Baia Mare cu intenția de a le comercializa în Italia.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării. Maramureșeanul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă, evaziune fiscală și deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.

Femeie din Petroşani prinsă cu ţigări ucrainene

Polițiștii de frontieră din cadrul Biroului Combaterii Migrației Ilegale și a Infracționalității Transfrontaliere al STPF Satu Mare, în cooperare cu ofițeri din cadrul DGIPI, au desfășurat o acțiune pentru depistarea și combaterea activităților ilegale cu produse din tutun ce provin din Ucraina. În jurul orei 05.00, în autogara Satu Mare, polițiștii de frontieră au depistat-o pe Irina D., în vârstă de 45 de ani, din Petroșani, județul Hunedoara. Femeia avea asupra sa o geantă sport voluminoasă, iar la controlul bagajelor acesteia, în geanta de voiaj au fost descoperite 500 pachete de țigări de diferite mărci, cu timbru fiscal ucrainean, în valoare de 2.150 lei. Hunedoreanca nu a putut prezenta documente justificative pentru marfa pe care o avea asupra sa. A declarat că a cumpărat țigările de la diferite persoane din Piața “Someș” din Satu Mare și urma să le comercializeze în localitatea de domiciliu. Țigrile au fost confiscate de polițiștii de frontieră sătmăreni, iar femeia este cercetată pentru evaziune fiscală și contrabandă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA