AcasăEvenimentTHE DEEP SOUND OF MARAMUREȘ – Unul dintre cele mai inedite evenimente...

THE DEEP SOUND OF MARAMUREȘ – Unul dintre cele mai inedite evenimente muzicale, la Vișeu de Sus

DISTRIBUIȚI

THE DEEP SOUND OF MARAMUREȘ  este unul dintre cele mai inedite evenimente muzicale și culturale, adăugând legende și o reinterpretare inedită celui mai pur stil electro contemporan.

Concertul va fi prezentat publicului larg, în cadrul unei transmisii din Vișeu de Sus și va avea loc sâmbătă, 28 ianuarie, cu începere de la ora 18:00.

The Deep Sound Of Maramureș este un eveniment realizat cu sprijinul Institutului Cultural Român, care se va bucura de recenzia specială a profesorului Ricardo de Ostos, arhitect experimentalist din Londra. Concertul este organizat de Centrul Cultural Social din Vișeu, Asociația AsCult din Baia Mare, CFF Vișeu de Sus și Asociația Vasile Tomoiagă.

Prezentat în premieră la Haga, apreciat la Paris și, la finalul anului trecut, într-o transmisie duplex între Baia Mare și Sociology State University din New York, proiectul The Deep Sound of Maramures este, în egală măsură, o provocare pentru lumea muzicală, adăugând legende și o reinterpretare inedită celui mai pur stil electro contemporan. Concertul va fi disponibil online publicului larg sâmbătă, 28 ianuarie, începând de la ora 18.00, pe patru platforme diferite: youtube.com, Live.ly (musical.ly), Facebook Live și Snapchat Live Stories.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA