spot_img
AcasăActualitateTESTAŢI-VĂ INTELIGENŢA - Mensa România revine în Baia Mare cu o nouă...

TESTAŢI-VĂ INTELIGENŢA – Mensa România revine în Baia Mare cu o nouă sesiune de testare IQ

spot_img

DISTRIBUIȚI

TESTAŢI-VĂ INTELIGENŢA Cei care doresc să-și valideze inteligența printr-un test standardizat, administrat de un proctor acreditat Mensa, cu rezultat recunoscut internațional, sunt invitați pe 18 noiembrie 2017, la Școala Gimnazială Lucian Blaga.

Înscrierea se face online pe http://mensa-romania.ro/testare-mensa-in-baia-mare/, data limită fiind 16 noiembrie.

Vârsta minimă a participanților este de 11 ani. Candidații minori au nevoie de acordul părinților (formularul poate fi descărcat de pe site).

Testul pentru copii (11-16 ani) durează 15 minute și conține 25 de întrebări. Adulții primesc un set de 45 de întrebări, la care trebuie să răspundă în 20 de minute.

Testele folosite sunt calibrate pentru determinarea coeficientului de inteligență rațională, iar întrebările sunt tip „culture fair”, bazate exclusiv pe imagini.

Candidații cu rezultate care îi plasează printre cele mai inteligente 2% persoane din total populație vor primi invitația de a se înscrie în Mensa România.

Mensa – The High IQ Society este organizația oamenilor cu coeficient înalt de inteligență. Unicul criteriu de admitere în Mensa este promovarea testului standardizat.

Mensa România, fondată în 1991, este afiliată Mensa International cu statut de Full National Mensa și are peste 700 de membri.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA